Всі категорії
Додати товар

R450 машинка для видалення катишків raf

209 грн
Опис

Машинка для видалення катишок може використовуватися як для одягу, так і для інших текстильних виробів, таких як ковдри, килими, штори та інше. Перевагою використання машинки для видалення катишок є збільшення терміну служби одягу та інших текстильних виробів за рахунок видалення катишків, які можуть призвести до їхнього швидкого зношування. Завдяки машинці можливе покращення зовнішнього вигляду одягу та інших текстильних виробів, надаючи їм більш доглянутого та нового вигляду. Даний інструмент дозволяє заощаджувати час і гроші, за винятком необхідності купівлі нового одягу або проведення складного процесу прання.
Машинка проти катишок працює від електричної мережі і оснащена спеціальним лезом, що обертається. За допомогою цих ріжучих елементів машина зрізує катишки та ворсинки, зберігаючи при цьому безпеку та цілісність самої тканини.
Принцип роботи: машинка засмоктує волокна, що звалилися, як бритва, зрізає їх і відправляє в спеціальний контейнер. Сітка з нержавіючої сталі дозволяє гострим ножам впритул наблизитися до тканини і при цьому не пошкодити її. Корпус виробу виготовлений з легкого пластику. Ця техніка для дому не замінна у побуті.
Характеристики: Машинка для видалення катишків RAF

Тип: машинка для видалення катишків;
Може освіжити вид дивана, крісел, штор, пледів та килимів;
Є металева захисна сітка;
Матеріал: пластик;
Спеціальний контейнер для катишків;
Потужність: 5 Вт.;
Колір: білий з оранжевим.

Комплектація: Машинка для видалення катишків RAF

Машинка - 1 шт.;
Кабель – 1 шт.;
Щітка – 1 шт.;
Упакування: заводська коробка.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?