Всі категорії
Додати товар

Зволожувач повітря

2000 грн
Опис

Ультразвуковий ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ З ДИСТАНЦІЙНИМ УПРАВЛІННЯМ
ULTRASONIC - керамічний фільтр збагачує пар, що генерується звуковими хвилями, оксидними мінералами і нанооксидів; На відміну від пароувлажнітелей, він не виробляє пар, який через високу температуру може бути небезпечним і підвищувати температуру в приміщенні.
ПРОГРАМУВАННЯ ЧАСУ І ПУЛЬТ ДИСТАНЦІЙНОГО КЕРУВАННЯ - зручність використання пристрою забезпечується можливістю установки часу роботи, після закінчення якого зволожувач автоматично вимкнеться.
ЖК-ДИСПЛЕЙ та гігрометри З ПІДСВІЧУВАННЯМ - на передній панелі зволожувача знаходиться зручний для читання РК-дисплей з інформацією про режим його роботи; У приладі також є вбудований гігрометр, який дозволяє постійно контролювати рівень вологості в приміщенні.

Правильна вологість в приміщенні - це не тільки повсякденний комфорт, але і істотно впливає на ваше здоров'я і загальне самопочуття. Електричний ультразвукової зволожувач повітря з керамічним фільтром для пом'якшення води і дисплеєм, що показує температуру і вологість повітря, - це пристрій, який швидко і легко гарантує потрібний мікроклімат у вашому будинку, квартирі або офісі.

Ефективна система паророзподілу швидко зволожує приміщення. Фільтр заповнений керамічним осадом, що означає, що під час роботи пристрій виділяє природні оксидні мінерали і нанооксидів.

Технічні дані

ємність бака: 5 л
максимальний розмір кімнати: 35 м²
продуктивність випаровування: до 300 мл / год
рівень шуму: <35 дБ (A)
потужність: 25Вт
харчування зволожувача: 220-240 В
Джерело живлення дистанційного керування: батарея CR2025 (у комплекті)
розміри (ширина / висота): 22 / 45см
довжина кабелю: 100 см
вага комплекту: 1,5 кг
вага з упаковкою: 1,85 кг

ВКЛЮЧЕНО

зволожувач
пульт
керівництво користувача

Зволожувач працює за допомогою ультразвукових хвиль і перетворює чисту воду в прохолодний освіжаючий пар. Таким чином, відсутній ризик опіків, як у багатьох пароувлажнітелей.

Ультразвуковий зволожувач повітря використовує високочастотні коливання для освіти водяного туману, який видувається назовні.

Зволожувач виробляє аніони (негативні іони) з водяною парою, які допомагають осаджувати пилок, пил та інші забруднювачі повітря, накопичуються в приміщенні. Вхідні в набір ароматичні масла дозволяють створити не тільки здорову, але і приємну атмосферу.

Випускний отвір дозволяє ефективно розпорошувати мікротуман в зволоженому приміщенні. Кількість туману можна регулювати за трьома рівнями інтенсивності натисненням кнопки. Якщо зволожувач має гідростатичну функцію, кількість туману буде утворюватися автоматично в залежності від вологості повітря. 5-літровий резервуар для води дозволяє зволожувачу ефективно працювати до 10 годин. Робота зволожувача може бути тимчасово запрограмована. Час роботи можна вибрати: 1, 2,4 або 8 годин. Пристроями також можна керувати за допомогою пульта дистанційного керування.

Вбудований датчик нестачі води - при включенні приладу, коли він не наповнений водою, видається попереджувальний звуковий сигнал і значок на дисплеї. При перевищенні мінімального рівня води зволожувач автоматично відключається.

Зволожувач повітря має кольорову підсвітку, яку можна змінити відповідно до індивідуальних переваг. Завдяки цьому його можна використовувати як прикроватную лампу.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Особливості:
Гігростат (регулювання вологості) Підсвітка
Тип зволожувача:
Ультразвуковий
Місткість резервуара для води, л:
5
Тип керування:
Сенсорне
Особливості:
Набір
Продавець
nata331987
nata331987
Шпола
Була