Всі категорії
Додати товар

Зволожувач повітря вулкан міні valcano humidifier black

405 грн з 23 Вер. - додавайте до обраного

450 грн
Опис

Настільний зволожувач-аромадифузор призначений для покращення мікроклімату у приміщення площею до 20 кв. м. Вологе повітря полегшує дихання та покращує якість сну особливо зволожуючи в опалювальний період. Розумний маленький дифузор має функцію автоматичного відключення за недостатньої кількості рідини в резервуарі.
Портативний зволожувач-нічник має витончене світлодіодне led підсвічування. Ефект вогню семи різних кольорів аромадифузор-зволожувача прикрашають пароутворення. Для пахощів приміщення додайте водорозчинні ефірні олії в резервуар і аромат розпорошиться по приміщенню. Зволожувач-ароматизатор ідеальний для ароматерапії в кімнаті.
Електричний ароматичний повітрозволожувач завдяки своїй безшумності (до 40 дБ) та малому розміру підходить для зволоження в квартирі та офісі. Міні-зволожувач підходить для дитячої спальні. Стильний вигляд домашнього побутового приладу прикрасить будь-який інтер'єр, а компактний об'єм в 130 мл не займе багато місця, але радуватиме Вас до 6 год без доливки. Вода легко заливається в ємність аромазволожувача через верх. Комфортний нічник-зволожувач має 3 режими підсвічування.
Потужність кліматичної техніки з led-підсвічуванням – 4,5 Вт

Одна з головних, і важливих наших переваг: ми НЕ БЕРЕМО ПЕРЕДПЛАТИ з клієнтів 💎

Відправлення кожного дня, без вихідних ✅

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Рекомендована площа обслуговування, кв. м:
До 20
Тип зволожувача:
Паровий
Місткість резервуара для води, л:
До 1
Продуктивність:
Компактні (до 250 мл/год)
Тип керування:
Сенсорне

Схожі товари