Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Керамічний тепловентилятор потужністю 1200 вт ptc-1500p1 захистом від перегрівання

720 грн
Опис

Пошкоджена заводська коробка
МАЄ ПОШКОДЖЕННЯ ЗАВОДСЬКА КОРОБКА

Про цей товар

- Тепловентилятор із керамічною технологією нагрівання: наш тепловентилятор нагрівається швидше (швидке нагрівання за 2 секунди) і ефективніший, ніж звичайні нагрівачі. Особливо підходить для офісу, наприклад, кабінету під столом, вітальні, спальні та інших приміщень площею 20-30 квадратних метрів.
- 【Потужне нагрівання й обертання на 90 градусів】 Цей тепловентилятор має два режими нагрівання: високий (1200 Вт), низький (600 Вт) і режим вентилятора, який створює тільки нормальну температуру, що ідеально підходить для циркуляції повітря в приміщенні. і ви можете вибрати, чи треба його повернути на 90 градусів чи ні.
- Захист від перегрівання та захист від перекидання: цей мінівентилятор дуже безпечний завдяки вбудованому захисту від перегрівання та захисту від перекидання. Це означає, що цей нагрівач також можна безпечно використовувати по всьому будинку, тому вам нема про що турбуватися.
- Вбудована ручка для перенесення. Вбудована ручка для перенесення допомагає переміщати нагрівач зручніше й безпечніше. Порада: Щоб уникнути опіків, не торкайтеся голої шкіри до поверхні нагрівача з гарячим повітрям.
- 【Компактний дизайн】Компактний дизайн із круглою основою робить його дуже стійким і не дає змогу легко впасти; Компактні розміри (В х Д х Ш): 16 х 16 х 28 см, вага: 1,5 кг, легко зберігати влітку.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий