Всі категорії
Додати товар

Портативний шийний вентилятор clydpee, перезаряджуваний підвісний безлопатевий шийний...

900 грн
Опис

- 【Мінівентилятор для шиї】: портативний вентилятор для шиї, вільний дизайн. Вентилятор просто повісьте його на шию, і ви навряд чи помітите, що він там, оскільки цей персональний шийний вентилятор важить усього 0,77 фунта, що набагато легше, ніж iPhone. Суперподання повітря, швидке охолодження за 3 секунди, легко знімає припливи та пітливість.
- 【Літній незамінний персональний вентилятор】: модернізований шийний вентилятор 2023 року з безлопатевим двигуном із турбонаддувом і круговими повітропропускними отворами. Насолоджуйтеся об'ємним повітряним потоком на 360°, який швидко обдуває все обличчя освіжним вітерцем, забезпечуючи полегшення всього за 3 секунди. Він також має регульовану ширину для ідеального прилягання до шиї й забезпечення максимального комфорту.
- 【Безлопатевий, безпечний і зручний】: безлопатевий шийний вентилятор має безлопатеву конструкцію, тому вам не доведеться турбуватися про те, що волосся буде захоплене лопатями вентилятора. Вентилятор бездротових навушників може ефективно запобігти завиванню волосся, порівнюючи з традиційними вентиляторами, його дуже безпечно використовувати для дітей і літніх людей. Ідеально підходить як для занять у приміщенні, так і на відкритому повітрі.
- 【3-швидкісний USB-вентилятор для шиї з перезарядкою】: цей портативний вентилятор для шиї був покращений, щоб працювати було простіше, натисніть кнопку живлення, щоб почати працювати. Носимий вентилятор із шийним ободом пропонує 3 різні швидкості вітру: режими низької, середньої та високої швидкості. Отримайте все необхідне, щоб залишатися спокійним під час альпінізму, кемпінгу, приготування їжі, бігу, їзди на велосипеді тощо.
- 【Батарея великої ємності 5000 мА·год】: невеликий вентилятор із шийним ободом, вбудованою батареєю ємністю 5000 мА·год і зручним індикатором заряду батареї. На дисплеї є 4 маленькі індикатори, кожен із яких відповідає 25% заряду батареї. Ви можете легко перевірити потужність цього компактного вентилятора, тому вам ніколи не доведеться турбуватися про те, що акумулятор розрядиться під час шляху. Стане чудовим літнім подарунком для чоловіків, жінок, сімей і друзів у спекотні дні.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари