Всі категорії
Додати товар

Сток радіоняня maxview 5,5 дюйма, full hd білий шум розділений екран відеоняня з...

4800 грн -5% 4560 грн
Опис

- Зламостійкість і перегляд у високій роздільній здатності: зображення Full HD 1080p на великому 5,5-дюймовому РК-дисплеї забезпечує кришталево чітке та безпечне зображення. Насолоджуйтеся функціями панорамування й нахилу з дистанційним керуванням і до 4 масштабів із дальністю дії 300 м.
- Дисплей Full HD з PTZ-камерою й опцією розділення екрана: ця відеоняня HD обладнана камерою HD з опцією розділення екрана (коли під'єднано понад 1 камери), тому обидві камери або дітей можна бачити поруч на одному екрані. екран. Під'єднайте до 4 камер у різних кімнатах.
- Заспокоюйте та заспокойте вашу дитину: використовуйте двобічний аудіозв'язок, білий шум або запрограмовані звуки колискової, щоб заспокоїти дитину на відстані. Спостерігайте за своєю дитиною цілу добу в дитячій кімнаті завдяки ІЧ-нічному вигляду та регульованому нічнику RGB.
- Ніколи не пропустіть жодного моменту: ми використовуємо новий акумулятор ємністю 5000 мА·год і режим енергоощадження для автоматичної активації монітора залежно від звуку вашої дитини.
- Інвестувати у свій спокій: саме тому наша відеоняня обладнана PTZ-камерою HD, яка не вимагає Wi-Fi або під'єднання до інтернету (немає ризику зламування) і дає вам краще спати ночами.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари