Всі категорії
Додати товар

Портативний шийний вентилятор usb, безлопатевий шийний вентилятор на 6000 ма·год

1000 грн
Опис

- Зручний віял на шию — Безпечний для шкіри: Середина віяла на шию виготовлена з м'якого їстівного силіконового матеріалу, який м'який і податливий і краще прилягає до шиї, забезпечуючи зручне прилягання. Тому ви не відчуєте жодного дискомфорту під час його носіння.
- 【РЕГУЛЬОВАНИЙ — 3 ШВИДКОСТІ】Шейний вентилятор має 3 швидкості вітру, що дає змогу вам вибирати об'єм повітря на свій розсуд. Вентилятор може працювати різний час за повного заряджання (приблизно 4-5 годин для повного заряджання) і може працювати від 4 до 16 годин залежно від швидкості вітру та сценаріїв використання.
- Безпечна конструкція без лопатей: у нашому безлопатевному вентиляторі використовуються 2 турбодвигуни замість традиційних лопатей, що гарантує безпеку під час використання. Вам не доведеться турбуватися про те, що волосся застрягне в лопатках вентилятора, а також він працює тихіше, ніж традиційні вентилятори.
- Круглий вітер на 360°. Наш персональний шийний вентилятор має 54 повітровипускні отвори навколо шиї, які забезпечують рух навколишнього повітря на 360°, тому ви відчуваєте себе комфортно та прохолодно.
- Ідеально підходить для літа: цей портативний шийний вентилятор можна носити на шиї як беруші. Це не тільки зберігає прохолоду, але й має стильний вигляд. Це ідеальний компаньйон на літо.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари