Всі категорії
Додати товар

Портативний мінівентилятор fftanxs, безлопатевий перезарядний usb-вентилятор для шиї,...

800 грн
Опис

- Підвісний віял на шию: віяловий на шию виготовлений з екологічно чистого матеріалу ABS + силікон, ви не почуватиметеся некомфортно або скуто, якщо носитимете його впродовж тривалого часу. Завдяки подвійному турбонаддуву з обох боків потік прохолодного повітря подвоюється, але він працює тихо, а безліч невеликих повітровипускних отворів, розташованих над портативним вентилятором для шиї, можуть забезпечити тихий вітер на 360 градусів навколо шиї та обличчя. Цілий літо.
- Безлопатева конструкція: вентилятор на шиї. Безлезова конструкція забезпечує безпечне використання довговолосими людьми, дітьми та людьми похилого віку. Вам не доведеться турбуватися про те, що волосся потрапить на листя нового портативного шийного вентилятора, що особливо важливо для дітей і хатніх тварин. Ви можете комфортно грати з дітьми та хатніми тваринами та насолоджуватися прохолодним вітром, який приносить шийний вентилятор.
- 3 швидкості: шийка вентилятора обладнана 3 швидкостями на ваш вибір (низька швидкість доступна впродовж 4 годин, середня швидкість доступна впродовж 3 годин, висока швидкість доступна впродовж 2 годин), ви можете відрегулювати відповідну швидкість вентилятора, кілька разів натискаючи кнопку живлення, щоб відповідати твоїм потребам.
- Широке застосування: персональні шийні вентилятори роблять його ідеальним для використання в багатьох випадках, як-от робота на відкритому повітрі, тренажерний зал, офіс, стриження газону, садівництво, прогулянки в колясці, повсякденна прогулянка, водіння, подорож, кемпінг, риболовля та багато іншого, що ви можете собі уявити.
- Найкращий подарунок: підвісний вентилятор на шию також є гарним засобом відведення тепла та зберігає руки вільними. Цей вентилятор на шию — ідеальний літній компаньйон, найкращий вибір подарунка для сім'ї та друзів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари