Всі категорії
Додати товар

Портативний шийний вентилятор rjvw, підвісний шийний вентилятор без допомоги рук,...

500 грн
Опис

- Дизайн без допомоги рук: персональний вентилятор був розроблений як гарнітура, що дає змогу звільнити руки де завгодно; Модний стиль змушує вас мати такий крутий вигляд, і ви можете носити його де завгодно в жарку погоду. Ви можете повісити віяло над парасолькою або парасолькою, щоб не турбуватися, що ви не зможете вийти на вулицю через спекотну погоду, навіть якщо температура така висока. Це чудовий вентилятор! Його також можна використовувати як подарунок на День матері та День батька.
- Три режими дають змогу вибирати: Ручний вентилятор має три режими: низький, середній і високий. Натисніть кнопку живлення, щоб відрегулювати просте керування, просто щоб вам було зручно. Лопаті вентилятора мають семисту конструкцію, вітер потужніший. Багато вентиляторів, представлених на ринку, мають трилопатеві лопаті. Через різну швидкість робочий час становить 3-13 годин (залежно від швидкості вітру).
- Складаний і обертання на 360°: портативний вентилятор має дві вітряні головки, ви можете відчути потужніший потік повітря, ви також можете регулювати напрямок на 361°, що дає змогу регулювати будь-який кут, портативний, ви можете взяти його куди завгодно, простий і легкий у використанні. створити для вас потужний вітер. Він ідеально підходить для особистого охолодження, кемпінгу, заходів на відкритому повітрі, подорожей, офісу, церкви, припливів. Цей персональний віял стане гарним помічником у розв'язанні проблеми спекотного обличчя та шиї.
- 【Довгий час роботи та заряджання через USB】 - Портативний вентилятор обладнаний вбудованим акумулятором ємністю 2200 мА·год, який можна швидко заряджати через USB. Після повного заряджання він може працювати від 3 до 12 годин, тому ви можете насолоджуватися прохолодним вітерцем весь день. Ви можете заряджати, використовуючи кілька джерел, як-от настінний зарядний пристрій, комп'ютер, блок живлення й автомобільний зарядний пристрій. Не турбуйтеся про спекотну спеку, викликану перебоями в подаванні електроенергії влітку.
- Широке застосування й задоволення: Цей портативний вентилятор ідеально підходить для особистого охолодження, офісу, активного відпочинку, наприклад, кемпінгу та подорожей. фітнес, піший туризм, скелелазіння та перегляд спортивних змагань тощо. Його також можна використовувати як подарунок на День Святого Валентина. Людям із довгим волоссям треба зав'язувати волосся під час використання вентилятора, щоб воно не майоріло в вентиляторі. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас, якщо ви маєте якісь питання про цей продукт. Ваше задоволення завжди є нашим пріоритетом, і ми робимо все можливе, щоб розв'язати проблеми.

Рейтинги клієнтів за функціями

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари