Всі категорії
Додати товар

Портативний шийний вентилятор, безлопатевий вентилятор без допомоги рук, портативний...

800 грн
Опис

- Безлисова безпека: цей безлопатевий вентилятор із турбінною конструкцією, під час використання якого не потрібно турбуватися про намотування волосся, безлопатевий вентилятор на шиї може безпечно використовуватися дітьми та людьми похилого віку.
- Охолодження 3S: шийний вентилятор із 62 вентиляційними отворами, який забезпечує всеспрямований випуск повітря на 360° й охолодження, інноваційна турбосистема холодного повітря AR не тільки може генерувати сильний вітер, але й швидко охолоджуватися за 3 секунди.
- Заряджання через USB: перезаряджуваний шийний вентилятор можна заряджати через комп'ютер, зарядний пристрій для телефона, мобільний пристрій тощо. Акумулятори великої ємності 4000 мА·год забезпечують час роботи від 3 до 12 годин (залежить від різних швидкостей). Натисніть вимикач живлення, щоб відрегулювати швидкість вентилятора.
- Звільніть свої руки: навушники можна носити на шиї, вони не впливатимуть на ваші дії, важать усього 9,17 унцій, легше, портативність гарантує, що ви можете взяти їх куди завгодно, що робить їх компаньйоном. Ідеально підходить для активного відпочинку. , подорожувати
- Низький рівень шуму: безшумний безщітковий двигун використовується для забезпечення повної безшумності, він досить тихий, щоб не заважати вам, ви можете зберігати прохолоду в будь-який час і в будь-якому місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари