Всі категорії
Додати товар

Портативний вентилятор primevolve, що працює від батареї, 10400 маг, перезаряджається...

1986 грн
Опис

Портативний вентилятор Primevolve, що працює від батареї, 10400 мАг,
перезаряджається USB, підлоговий настільний вентилятор з пультом дистанційного
керування, світлодіод 48 cps, 4 налаштування швидкості, вентилятор для
спальні, офіс, риболовля, кемпінг, туристичний намет, білий 8,5 дюйма

Бренд Primevolve
Колір Білий
Джерело живлення Працює від батареї
Стиль Сучасний
Тип кімнати Спальня
Особливість Пульт дистанційного керування, портативний, світлодіодний,
складаний
Рекомендоване використання продукту Кемпінг
Тип монтажу Підлогове кріплення
Тип контролера Пульт
матеріал Алюмінієвий сплав і ABS-пластик

* * *

Про цей предмет

- Велика батарея 10400 мАг: цей вентилятор працює від батареї великої ємності 10400 мАг, повністю заряджений протягом 6 годин, забезпечує 7-20 годин охолодження без розеток, 4 швидкості, час роботи залежить від різної швидкості та світла. Персональний USB-вентилятор живиться від USB (5 В/2 А) і сумісний з ПК/ноутбуком, блоком живлення, адаптером змінного струму, автомобільним зарядним пристроєм та іншими джерелами живлення з підтримкою USB. Примітка: зарядіть перед першим використанням.
- Яскраве світлодіодне світло та пульт дистанційного керування: вентилятор, розроблений із 48 надяскравими світлодіодними лампочками, призначений для задоволення ваших потреб у освітленні на вулиці. Він випромінює м'яке світло без відблисків, захищає ваш зір і покращує використання вночі, тоді як найвищий може прорізати темряву, забезпечуючи ідеальне джерело світла для кемпінгу, походів, читання тощо. Примітка: використовуйте пульт дистанційного керування, щоб налаштувати твоє світло.
- Портативний і універсальний : акумуляторний вентилятор має регульовану та складану конструкцію, яку дуже легко зберігати та переносити. Його можна використовувати на стільниці як настільний вентилятор, на землі як підлоговий вентилятор і в спальні як стоячий вентилятор для задоволення різних потреб. Ви можете покласти його в сумку і носити з собою все літо, незалежно від того, перебуваєте ви вдома, в офісі або на природі, наприклад у подорожах, кемпінгу, пікніках, барбекю.
- Гнучкий складаний і телескопічний дизайн : висоту стоячого вентилятора можна повністю регулювати від 4,3" до 38,2" і кут нахилу, що регулюється на 180 градусів, що дає вам більше можливостей для різної висоти та кута.
- 4 налаштування швидкості: цей вентилятор для спальні забезпечує потужну швидкість вітру від 2,3 м/с до 4 м/с у режимі «Вітер», «м'який», «сильний» або «природний».
- Низький рівень шуму : оновлена ​​технологія робить цей телескопічний настільний вентилятор тихим навіть на максимальній швидкості (30-40 дБ), дозволяючи вам насолоджуватися спокійним середовищем для сну, навчання або роботи.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари