Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Бойлер atlantic steatite floor standing vsrs 300l, 3 квт

40299 грн
Опис

Atlantic Steatite Domestic Floor Standing 200 ES-VS200MC-S (3000W) - накопичувальний електричний водонагрівач, призначений для використання на об'єктах з великою потребою в гарячій воді. Цей бойлер є подальшим розвитком популярного водонагрівача Атлантик Steatite Floor Standing VSRS 200L. Нова модель отримала потужніший ТЕН і вдосконалений дизайн.

Цей бойлер за рахунок об'єму 200 літрів добре підходить для офісів, невеликих готелів, медичних закладів та закладів громадського харчування.

Особливості водонагрівача Atlantic Steatite Central Domestic Floor Standing 200 ES-VS200MC-S (3000W)
За рахунок нового потужнішого ТЕНу потужністю 3 кВт забезпечує дуже швидке нагрівання 200 літрів води. Час нагріву води від температури 15 ⁰C до 65 ⁰C займає 5 годин 22 хвилини.


Є можливість підключення як до однофазної, так і до трифазної мережі.
У комплект поставки входить:

ЕВН без кабелю та вилки
запобіжний клапан
діелектрична муфта
Інструкція з експлуатації
упаковка
Надійність
Сталевий бак бойлера для захисту від електрохімічної корозії покритий високоякісною емаллю з додаванням цирконію. Подібне емалеве покриття має більш високу еластичність, що запобігає її розтріскуванню через теплове розширення, а також має гарне зчеплення з поверхнею бака.


Є можливість підключення як до однофазної, так і трифазної мережі.
У комплект поставки входить:

ЕВН без кабелю та вилки
запобіжний клапан
діелектрична муфта
Інструкція з експлуатації
упаковка
Надійність
Сталевий бак бойлера для захисту від електрохімічної корозії покритий високоякісною емалью з додаванням цирконію. Подібне емальове покриття має більш високу еластичність, що запобігає її розтріскуванню через теплове розширення, а також має гарне зчеплення з поверхнею бака.


Теплоізолятор служить щільна пінополіуретанова теплоізоляція, завдяки чому тепловтрати від нагрітої води зведені до мінімуму.

Контроль температури здійснюється за допомогою капілярного термостата, який забезпечує точність підтримання температури з похибкою 1 ⁰C, що також забезпечує додаткову економію електроенергії.

Безпека
У комплекті поставляється запобіжний клапан, який забезпечує скидання надлишкового тиску у разі перевищення його вище 8 бар.

Клас електробезпеки бойлера - IP 24, що відповідає європейським нормам.


Гарантія виробника, за умови дотримання періодичності та регламенту проведення сервісного обслуговування, становить 2 роки на електричну частину та 7 років - на бак.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розташування:
Вертикальне
Тип нагрівального елемента (ТЕНа):
Форма бака:
Встановлення:
Спосіб встановлення:
Підлоговий
Тип встановлення:
Підлогові
Спосіб установки:
Підлогові

Схожі товари