Всі категорії
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Бойлер електричний zanussi zwh/s 80 lorica

5899 грн
Опис

- Класичний електричний водонагрівач циліндричної форми на 80 л, потужність мокрого ТЕНа, виготовленого з міді, становить 1.5 кВт, чого досить для повного нагрівання води в баку за 255 хв.
- Модель має настінний вертикальний спосіб встановлення, обладнана багаторівневою системою безпеки (захист від увімкнення без води, перевантаження, великого тиску) й ефективним захистом від корозії завдяки збільшеному магнієвому аноду та захисній дрібнодисперсну емалі Sapphire Flex Technology (SFT), що запобігає виникненню тріщин і корозії.
- Температурний діапазон нагрівання води становить від 30 °C до 75 °C.
- Бойлер має Eco-режим (температура 55 °C), що дасть змогу заощаджувати електроенергію, збільшити ресурс використання пристрою та захистити нагрівальний елемент від накипу та бактерій.
- Нагрівач може похвалитися ефективною 20-мм теплоізоляцією з пінополіуретану, що дасть змогу пристрою зберігати температуру після вимкнення з мережі.
- У комплекті постачається запобіжний клапан 3 в 1, який захистить від надлишкового тиску та переливання води назад у водогін.
- Стильний корпус пристрою обладнаний багатопозиційною ручкою для встановлення режиму роботи та температури та має світловий індикатор нагрівання.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Тип нагрівального елемента (ТЕНа):
Форма бака:
Встановлення:
Продавець
anton205130
anton205130
Вінниця
0% виконаних замовлень
Була