Всі категорії
Додати товар

Машинка для стрижки волосся vgr v-012, перукарня для бороди бездротова, тример бездротовий

814 грн
Опис

Машинка для стрижки волосся VGR V-012 – універсальний багатофункціональний і професійний набір для стрижки волосся на голові, що включає ще й бритву і триммер для бороди і вусів, для носа і вух, а також тример для тіла з двосторонніми лезами. Це чудовий подарунок для сучасного чоловіка, який стежить за своєю зовнішністю та любить у всьому акуратність та організованість. Купити таку машинку можна для себе особисто чи професійним перукарям.
Акумуляторна машинка для стрижки VGR V-012 має 6 функціональних насадок: дві насадки для стрижки різної ширини, триммер для носа та вух, дизайнерський триммер, вузький триммер, сіткова бритва, а також 8 гребеневих насадок для регулювання довжини. Це важливі фактори, щоб купити машинку для стрижки VGR V-012 в такому наборі для догляду за всіма волосистими ділянками тіла. /p>
Насадки:

широка насадка для стрижки голови;
4 гребені для широкої насадки на 3, 6, 9 та 12 мм;
вузька насадка для стрижки бороди;
гребінь для вузької насадки;
триммер для носа та вух;
дизайнерський вузький триммер для створення візерунків на голові або бороді;
триммер для тіла з двосторонніми лезами (бодігруммер);
3 гребені для бодігрумера;
сіточна бритва.

VGR V-012 – це професійна машинка для стрижки, яка однаково підійде професіоналам та любителям. Ідеально підходить для стрижки голови, бороди, вусів, скронь, для гоління та видалення волосся в носі та вухах, для тіла, тому багато хто хоче купити машинку для стрижки цієї моделі.
Особливості машинки для стрижки волосся VGR V-012
На цільній підставці, що йде в комплекті, грамотно розташований сам прилад для стрижки VGR V-012 та аксесуари, що їй супроводжують. Кожна з наявних насадок у наборі має своє суворе призначення, завдяки цьому комплекту чоловік може підтримувати в ідеальному стані свої вуса і бороду, регулювати довжину волосся, що зістригається, а також делікатно позбавлятися зайвого волосся в носі і вухах.
Характеристики:

Ергономічний дизайн
Вбудований акумулятор
Час роботи від акумулятора: 2 години безперервної роботи
Час заряджання батареї: 2 години
6 насадок + 8 гребенів
Потужність: 5 Вт
Матеріал лез: нержавіюча сталь
Матеріал корпусу: міцний пластик

Машинка для стрижки волосся виготовлена з якісного міцного пластику чорного кольору, ручка має вигнуту ергономічну форму для зручності. На лицьовій частині ближче до головки знаходиться кнопка увімкнення.
Машинка тример працює на вбудованому акумуляторі, час безперервної роботи складає дві години, що дуже непогано. Заряджання здійснюється за допомогою мережевого адаптера, час заряджання 2 години. Індикатор заряджання покаже стан батареї під час заряджання.
Комплектація:

Тример
6 насадок
8 гребенів
Адаптер живлення 220 В
Пензлик для чищення
гребінець
Олія
Підставка

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний

Схожі товари