Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Vanity planet revive professional facial ice roller ролик для обличчя

530 грн
Опис

Підписуйтесь, постійно додаю новиночки за найнижчими цінами 🧡☺️

В США 20 долларів

Терапія холодом не є чимось новим; Голлівудські зірки занурювали обличчя в раковини, наповнені крижаною водою, ще з часів появи чорно-білих фільмів, оскільки вважали, що крижана вода допомагає позбутися набряків під очима, почервоніння та тимчасово підтягнути шкіру – і вони були праві.

Позбавтеся від безладу та дискомфорту, пов’язаного з доглядом за обличчям кубиками льоду, за допомогою компактного, легкого та зручного для подорожей професійного ролика Revive Ice Roller. Це зручний і майже миттєвий спосіб отримати переваги холодної терапії без клопоту. Знімна головка з нержавіючої сталі зберігає холод до 2 годин, а прокочування нею по обличчю, шиї та зоні декольте допоможе покращити кровообіг, зніме набряклість і зменшить набряки, заспокоїть почервоніння та подразнення, освітлить кола під очима, підтягнути лінію щелепи та допомогти мінімізувати появу великих пор.

Бонус: професійний ролик Revive Ice Roller також можна використовувати, щоб заспокоїти укуси комах, сонячні опіки, полегшити напружені чи болі м’язи після тренування або зменшити дискомфорт до чи після косметичних процедур.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize