Всі категорії
Додати товар

Гофре для волосся promozer pm-7075b

449 грн
Опис

Плойка-гофре - сучасний, незамінний помічник у створенні хвиль "гофре", ідеальний для повсякденного догляду за волоссям. Гофре швидко нагрівається, а температура відображається на дисплеї. Максимальна температура 230 градусів, мінімальна - 150 градусів.

Незважаючи на всю свою ефективність і швидкість роботи, випрямляч не травмує волосся, залишає його таким же здоровим і блискучим. Прилад функціонує від електричного живлення і відрізняється тривалою експлуатацією

Гофре не перепалює волосся і має антистатичну дію.

Корпус виконаний у білому глянсовому кольорі, на якому розташована кнопка блокування розкриття щипців, а також LED-дисплей, на якому за допомогою плавного терморегулятора можна вибрати потрібну температуру.

Петелька для підвішування і шнур, що обертається на 360°, завдовжки 1,5 м створюють додаткову зручність під час використання.

Основні характеристики:
Для створення: гофре
Живлення: 220V 50/60Hz
Потужність: 45 Вт
Діапазон температури нагріву: 150-230 градусів
Обертання шнура на 360 градусів: Так
Індикація нагріву: LED
Дисплей: Так
Функція автовідключення: Так
Індикатор роботи: Так
Тип терморегулятора: плавний
Поворот шнура на 360 градусів: Так
Індикатор нагріву: Так
Захист від перегріву: Так
Петелька для підвішування: Так
Термоізольований наконечник: Так
Пластини для гофрування: Так
Гарантія від продавця - 14 днів.

Наші переваги:
Ми завжди перевіряємо товар перед відправкою. Всі товари поставляються перевіреними постачальниками які так само стежать за якістю.
Наша компанія дотримується не тільки закон України, а й людські відносини, при виникненні суперечок і претензій з боку покупця, наша компанія вирішить проблему в найкоротші терміни.
Ви можете придбати товар у нашому магазині в Києві або можемо відправити Новою поштою, Укрпоштою в день замовлення (якщо замовлення зроблено до 17:00).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари