Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Вібраційний масажер для ніг масажний килимок для ступнів та стоп ems

220 грн
Опис

Мікрострумовий електричний масажний килимок для ніг та рук EMS FOOT MASSAGER NERJOMI.
Ваш особистий масажист за ціною 1 сеансу масажу! Масажер зніме втому, стрес, набряки, позбавить болю і судом. Ноги - це та частина тіла, яка щодня включена в роботу.
Не важливо, весь день ви на ногах або навпаки, ведете сидячий спосіб життя, в будь-якому випадку масажер буде чудовим завершенням важкого робочого дня! Цей струмовий емс масажер можна застосовувати на різних областях тіла: ноги, руки, кисті, ступні, гомілок, стопи, гомілковостоп, пальці, литок, литкових м'язів і т.д.

Зробить апаратний масаж з мікрострумами і за 15 хв позбавить втоми; запобігатиме біль у м'язах; подарує вам розслаблення; приведе м'язи до тонусу; ефект компресії допоможе проти набряків; має ефект лімфодренажу; простимулює акупунктурні тригерні точки; відновить рухливість суглобів при артрозах та артритах колін; підвищить чутливість у кінцівках; усуне застійні явища у кінцівках; запобігатиме розвитку плоскостопості; зніме м'язові спазми, судоми та напругу в ступнях; нормалізує сон та тиск; запобігатиме появі мазолів і натоптишів; також полегшить біль у п'ятах при таких захворюваннях як шпора. Лімфодренажний ефект масажора підійде для проблемних ніг. Електромасажер оснащений шістьма режимами.
Працює пристрій на різних потужностях: від початкового (1) до найпотужнішого (9), всього дев'ять рівнів. Навіть якщо ви ніколи не користувалися подібною побутовою технікою, організм легко адаптуватиметься до електроміостимуляції. Просто почніть із найменшої потужності апарату.
Міостимулятор працює без батарейок. Для вашої зручності надаємо кабель USB для зарядки в комплекті.
Робота електро масажера спрямована на здоров'я, розслаблення, реабілітацію та оздоровлення, тому ваш організм скаже вам спасибі!
Сеанс масажу триває 15 хв, після чого масажер автоматично вимикається.
Стимулятор підходить для спортсменів, допоможе швидко зняти втому з м'язів після тренування.
Масажор буде вашим помічником для підтримки та відновлення здоров'я. Ефект масажера схожий на електрофорез.
Імпульсний електростимулятор підходить для фізіотерапії тіла жінок, дівчат та чоловіків удома.
Універсальний розмір підійде різного розміру ноги.
Не є медичним приладом, але має низку протипоказань до яких відносяться: період вагітності та годування груддю; вік до 18 років; наявність кардіостимулятора або дефібрилятора, що імплантується. Епілепсія та тяжкі психічні захворювання; порок серця; порушення серцевого ритму. Гострі інфекційні захворювання, відкриті рани та виразки кінцівок; Порушення шкірного покриву в зоні масажу або шкірні захворювання в період загострення в зоні масажу будуть протипоказанням до застосування електроміостимулятора. Наявність металевих імплантів у кінцівках (крім титанових ендопротезів).
При сумнівах покупки електрокилимка рекомендуємо проконсультуватися з лікарем.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари