Всі категорії
Додати товар

Плойка конусна професійна для завивки волосся vgr v-596 з турмаліновим покриттям, бірюзова

520 грн -20% 420 грн
Опис

Плойка конусна професійна для завивки волосся до 200 градусів кераміко-турмалінові щипці для локонів.
Створіть креативну завивку волосся з конусною плойкою VGR V596.
Якщо Ви шукали інструмент для створення креативної завивки волосся – конусна плойка VGR V596 - це те, що Вам потрібно! Унікальна форма робочої поверхні дозволить Вам створювати оригінальні асиметричні локони, які виглядатимуть більш природно та свіжо.
Плойка має конусний ствол із довжиною робочої поверхні 130 мм та діаметром 16-25 мм. Велика робоча поверхня дозволить працювати навіть на довгому і густому волоссі. Покриття поверхні кераміко-турмалінове, має чудове ковзання і є щадним для волосся при високих температурах.

Для того, щоб інструмент був максимально універсальним, у ньому передбачена електронна система регулювання температури нагріву, яка дозволить вибрати режим роботи для створення легких локонів, або ефектних кучерів. Максимально гнучке налаштування температури допоможе здійснити будь-яку задумку та завдання.
Зручність та легкість в одному: ергономічна ручка та довгий кабель у плойці VGR V596

Для зручності експлуатації плойка оснащена ергономічною ручкою, що дозволяє впевнено тримати інструмент у руці, а мережевий кабель довжиною 1,8 метра забезпечить гарний ступінь свободи. Інструмент дуже легкий, не створює жодного навантаження на кисть руки.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
veram21
VeraM21
Київ
50% виконаних замовлень
Була

Схожі товари