Всі категорії
Додати товар

Б/у. іригатор для порожнини рота seago water dental flosser з 3 режимами

1500 грн -34% 994 грн
Опис

- ГЛУБОКИЙ ОЧИСТИТЕЛЬ ЗУБОВ】 Бездротова водна зубна нитка SEAGO обладнана потужним двигуном і може забезпечувати імпульс води під високим тиском 1500-2000 разів на хвилину, сильний тиск води 80-160 фунтів на квадратний дюйм. Удосконалена бездротова іригаційна іригатор може видалити до 99% зубного нальоту з оброблених ділянок і ефективніша для поліпшення здоров'я ясен, ніж зубна нитка. Спеціально розроблений для лікування різних захворювань зубів, пацієнтів із пародонтальними кишенями.
- 【3 РЕЖИМА З ФУНКЦІЙ ПАМ'ЯТІ І 5 НАКОРИЧНИКІВ JET】 Водні іригатори SEAGO для зубів мають 3 режими з функцією пам'яті (щоденно/висока/імпульсна). 5 різних прозорих насадок допоможуть вам легко очистити важкодоступні зони порожнини рота, наприклад, зуби або брекети. Стоматолог рекомендує оновлювати насадку кожні 6 місяців.
- 【ПОРТАТИВНИЙ РОЗМІР І ПЕРЕЗАМІРНИЙ】Бездротові іригатори для води з USB-кабелем можна використовувати безперервно впродовж 30 днів (два рази по 2 хвилини на день) після повного заряджання. Акумуляторні водоочисники SEAGO для чищення зубів також постачаються з портативною водонепроникною сумкою для зберігання, яка ідеально підходить для перенесення, ділових поїздок, подорожей або як подарунок.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Тип:
Ірригатор
Особливості:
Прозорий

Схожі товари