Всі категорії
Додати товар

Соковижималка keenray el18 200вт

2999 грн
Опис

Соковижималка Keenray EL18 200Вт

- Корисний і повільний соковитискач. Вища ефективність поживних речовин і соків, оскільки соковитискач повільний, шнек обертається зі швидкістю 50-65°, щоб оптимально зберегти харчову цінність фруктів та овочів. Низька швидкість означає відсутність нагріву, менше окислення та менше піноутворення, що призводить до великих запасів вітамінів, ферментів, мінералів, мікроелементів та поживних речовин. Чудово
- Економія часу – більший порт подачі. Тому що потужний двигун потужністю 200 Вт означає, що його важко заклинити. Повільний соковитискач оснащений великою трубкою, що подає, діаметром 80 мм, що означає більш швидку роботу, відсутність необхідності нарізати фрукти на дрібні шматочки, менше часу на підготовку фруктів і овочів! Заощаджуйте час і насолоджуйтесь вранці.
- Повільний соковитискач, придатний для овочів і фруктів - чашка корисного овочево-фруктового соку щодня. Соковитискач Keenray Slow Juicer витягує всі види фруктів та овочів, наприклад селера, пшеничну солому, моркву, яблука, апельсини, мандарини і т. д. Змішуйте в машині різні смаки, щоб створювати смачні сокові коктейлі та насолоджуватися різними смаками.

- Запобігайте повільному блокуванню соковижималки та працюйте спокійно. Повільний соковитискач з функцією зворотного обертання дозволяє уникнути блокування і допомогти вам очистити повільну соковитискач. Шум під час роботи вбирається у 60 дБ. Насолоджуйтесь тихим ранком, не турбуючи свою родину та сусідів.
- Придатний для харчових продуктів, легко миється. Усі знімні частини виготовлені з високоякісних харчових матеріалів, безпечних у використанні та придатних для безпосереднього миття водою або посудомийною машиною. Наш повільний соковитискач оснащений інтелектуальною системою захисту двигуна, яка автоматично зупиняється кожні 20 хвилин, щоб продовжити термін служби.

- Бренд: ‎Keenray
- Модель: ‎EL18
- Колір: Чорний
- Розміри виробу: 15 x 17 x 31 см; Вага: 3,36 кг.
- Місткість: 600 мілілітрів.
- Потужність (Вт): 200 Втч.
- Напруга: ‎230 В (змінний струм)
- Матеріал: Пластик
- Рівень шуму: ‎60 дБ
- Особливості: ‎Легко чистити.
- Номер моделі: EL18

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
mamochka0708
mamochka0708
Українка
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?