Всі категорії
Додати товар

Підставка, тримач для мобільного кролик, 25х10 см, з серії "з україною в серці"

200 грн
Опис

Оригінальна та функціональна підставка під смартфон або невеликий планшет, електронну книгу. Симпатична м'яка іграшка Кролик та одночасно дуже зручна річ для тих, хто любить подивитися фільм, мультик, почитати, погортати стрічку соцмереж за чашкою кави. Дуже зручно використовувати цю підставку на робочому місці для спілкування з колегами по відеозв'язку, коли потрібно, щоб руки були вільними для ведення записів, роботи з документами під час розмови. Телефон можна розташувати на підставці вертикально та горизонтально.

Характеристики виробу:

Матеріал: фетр, синтепон
Розмір: 25х10 см
Колір: блакитний з жовтим
Серія "З Україною в серці"

Кролик – символічна тварина вважається символом доброго слуху, чуйності, достатку. Кролик (заєць) також знаменує довголіття, тому що він у природі чудовий знавець цілющих рослин. За буддистською міфологією одного разу заєць нагодував собою Будду, кинувшись у багаття, і тим самим втамував його голод. За це Будда поселив Зайця на почесне місце – Місяць і розкрив йому таємниці цілющих трав. З того часу Місячний Зайчик допомагає отримати заступництво Місяця, а значить хорошу сім'ю та щасливе життя в майбутньому. Якщо добре попросити – він поділиться еліксиром, який готує у чарівній ступі на Місяці. Крім здоров'я, цей еліксир приносить щастя та удачу.

Фігурка кролика також символізує плодючість і позитивно впливає на сімейні відносини.

Є можливість зробити подарунковий набір із цією іграшкою-підставкою та книгою "100 притч. Мудрість і натхнення на кожен день"

Пересилаю Новою поштою після оплати

Додаткові характеристики:
Призначення: Для телефону

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize