Всі категорії
Додати товар

Автомобільний тримач телефона blukar

574 грн -5% 546 грн
Опис

Автомобільний тримач телефона Blukar Регульована підставка для автомобільного
телефона з поворотом на 360° — потужний присосковий тримач телефона 4 в 1 для
приладової панелі автомобіля/лобового скла/вентиляційного отвору — відмикання
однієї кнопкою для телефонів із діагоналлю від 4,0 до 6,7 дюйма НОВИНКА
Великобританії

Про цей товар

[Багатофункціональний дизайн 4 в 1] Тримач телефона можна надійно прикріпити до вентиляційних отворів, приладової панелі, вітрового скла, столу. Усі місця працюють ідеально, надаючи вам більше можливостей під час встановлення. Хоч який спосіб кріплення ви оберете, тримач надійно утримає ваш телефон.
???? (22Удосконалений вентиляційний гачок 2022 року] Завдяки новому вентиляційному гачку тримач телефона можна надійно прикріпити до вентиляційної решітки та не впасти під час ударів або екстреного гальмування, що гарантує поїздку без чинників, що відвертають увагу.
[Супер-присосок, абсолютно стабільний] У кріпленні використовуються модернізовані суперприсоски та термостійкий гель, який добре адсорбується на поверхні лобового скла та приладової панелі. Він також забезпечує чудову стійкість під час руху нерівною дорогою, ефективно запобігаючи падінню пристрою й гарантуючи надійну безпеку вашого телефона. Потягніть за присосок, щоб його можна було легко зняти та не залишити слідів.
[Вільний кут огляду 360°] Завдяки гнучкому кульовому шарніру тримач телефона можна вільно обертати на 360°, незалежно від того, встановлений він на вентиляційній основі або на довгій основі. Ним можна керувати відповідно до ваших уподобань, і він не загорятиме огляд під час водіння. Забезпечує вам легше й безпечніше водіння.
???? (50Просте та швидке керування однією рукою) Натискання кнопок швидкого блокування з однієї або обох сторін автоматично відкриває затискний важіль і блокує пристрій, стискаючи затискні важелі з обох боків, що полегшує підіймання та розміщення телефона. зручний. Регулювання кута легко здійснити обертанням тримача телефона, всі операції можна виконувати однією рукою.
??? (22Універсальна сумісність] Наше універсальне автомобільне кріплення для телефона сумісне з усіма телефонами з діагоналлю 4,0-6,7 дюйма, як-от IPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max/13 Pro Max/13Pro/13/12 Pro. /12 Pro Max/SE2020/11/XS/XR/8, Galaxy, Huawei, OnePlus та інші. Тим часом товстий і м'який силікон захистить ваш телефон від подряпин і падінь.

Інформація про продукт

Розміри продукту: 11 х 6 х 4,5 см; 241 грам

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Силікон
Матеріал:
Силікон
Матеріали:
Силікон
Матеріал:
Силікон
Матеріали:
Силікон
Матеріал:
Силікон

Схожі товари