Всі категорії
Додати товар

Умб (power bank) aukey pb-n36 20000mah

1275 грн
Опис

У століття розвитку мобільних технологій користувач потребує потужних та ємних портативних акумуляторних батарей, оскільки вони забезпечують багаторазову зарядку його пристроїв. Це особливо корисно, якщо ви перебуваєте в тривалій подорожі.

В той час, як більшість зовнішніх акумуляторів ***** **** поставляються зі застарілим ********* кабелем, акумулятор ***** ****** працює за сучасними стандартами кабелів, такими ж як і в ******* Тепер ви можете без проблем використовувати один і той самий кабель як для заряджання ****** від мережі, так і для його заряджання від акумулятора ***** ******. Крім того, зарядний пристрій має вход 2А і тому заряджається в 2 рази швидше, ніж аналогічні портативні зарядні пристрої зі стандартними 5В і 1А.

Power**** ***** ****** оснащений розумним живленням від TI (***** **********), що виготовило розумний чіпсет. Тепер зовнішній акумулятор має дуже корисну функцію смарт – ***** Ai*****. Вона дозволяє автоматично визначати, що за зовнішній пристрій було підключено до портативної батареї та на підставі цього видавати той об'єм струму, який дозволить зарядити пристрій максимально швидко та якісно. Тим самим ви завжди можете бути впевнені, що будь-який підключений до портативної зарядки пристрій буде заряджатися на межі своїх можливостей.

Зовнішній вигляд УМБ виконаний з чорного, приємного на дотик софт-пластику, портативна батарея прямокутної форми, злегка скошені кути, що, безумовно, позитивно позначилося на зручності. Елемент управління лише один – механічна кнопка живлення, розташована на лицьовій панелі. Вона оснащена кольоровим індикатором, який позначається кольоровими позначеннями користувача про залишок заряду.

Система безпеки ************
Портативний акумулятор ***** ****** на 20 ****** має передовий на сьогоднішній день захист від перенапруги, перегріву, від короткого замикання та інших факторів, здатних вивести пристрій з ладу.

Технічні характеристики:

Місткість: 20******
Час заряджання акумулятора: до 10 годин
Швидка зарядка: Ні
Додатково: вбудований ліхтарик

Вхідна напруга:

********* - 5V/2A
********* – 5V/2A

Вихідна напруга: DC 5V/3.4A (2.4A макс. на 1 порт);

Розміри: 149.5 х 82.5 х 21 мм;
Вага: 387 гр.

Продавець
dbs-ua199497
DBS UA
Супер-продавець
Фастів
82% виконаних замовлень
Була

Схожі товари