Всі категорії
Додати товар

Магнітний бездротовий портативний зарядний пристрій, акумулятор magsafe з 2...

1530 грн
Опис

Про цей товар

- ⚡[𝐔𝐩𝐠𝐫𝐚𝐝𝐞 𝐒𝐭𝐫𝐨𝐧𝐠𝐞𝐫-𝐦𝐚𝐠𝐧𝐞𝐭𝐢𝐜] Магнітний блок живлення сумісний без чохла або з чохлами для телефонів, сертифікованими Mag-safe.Чо виберіть один із двох вищезазначених варіантів, магнітне притягування на 20% вище, ніж за традиційного бездротового заряджання. Крім того, у бездротовому портативному зарядному пристрої використовується унікальна потужна магнітна технологія для надійної фіксації ваших пристроїв під час заряджання. Струсуйте довільно, не падаючи, не трясучись, адсорбція впродовж однієї секунди, відкрийте легку подорож бездротового зарядного пристрою Mag-Safe.
- ⚡[𝐈𝐧𝐯𝐢𝐬𝐢𝐛𝐥𝐞 𝐏𝐨𝐫𝐭𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐂𝐡𝐚𝐫𝐠𝐞𝐫] Надзвичайно тонке, ніж ви думаєте про цей бездротовий портативний зарядний пристрій, як невидима зарядна станція для вашого телефона. Представник мінімалістського стилю з магнітобезпечним акумулятором, найтонший і найлегший дизайн, розміром тільки з кредитну карту. навіть не відчуваю його в кишені. Попрощайтеся з громіздкими зарядними пристроями для телефонів і заплутаними кабелями. Якщо ви хочете купити блок живлення, цей акумулятор magsafe -- ваш ідеальний вибір.
- ⚡[𝐌𝐚𝐱𝐢𝐦𝐢𝐳𝐞 𝐒𝐚𝐟𝐞𝐠𝐮𝐚𝐫𝐝 𝐁𝐚𝐭𝐭𝐞𝐫𝐲 𝐇𝐞𝐚𝐥 𝐭𝐡] Добре відомо, що безпека акумулятора для бездротового блока живлення дуже важлива, тому ми використовуємо автоматичний режим поступового збільшення заряду для максимального захисту здоров'я акумулятора. Крім того, магнітний портативний зарядний пристрій модернізує використання провідних силіконових пластин, інноваційної технології контролю температури та точного контролю температури в реальному часі, що ідеально розв'язує проблему високої температури під час використання бездротової зарядки.
- ⚡ [𝟐 𝐏𝐚𝐜𝐤 - 𝐁𝐚𝐜𝐤𝐮𝐩 𝐁𝐚𝐭𝐭𝐞𝐫𝐲] Резервний портативний акумулятор як ваш план, 5000 мА*год + 5000 мА*год = 10000 мА*год, досить, щоб задовольнити термінове енергоспоживання. Комплект із 2 магнітних акумуляторів дає змогу заряджати 4 пристрої одночасно, використовуючи функцію бездротового заряджання та дротове заряджання через порт USB-C. Не соромтеся ділитися портативним акумулятором із друзями та родиною, завжди залишайтеся онлайн. Банк живлення magsafe спеціально розроблений для iPhone 14, 13 і 12 серій, навушників AirPods і чохлів magsafe.
- ⚡[𝟏𝟎𝟎% 𝐍𝐨 𝐑𝐢𝐬𝐤 𝐏𝐮𝐫𝐜𝐡𝐚𝐬𝐞] Ви отримаєте: Mag-safe Power Bank місткістю 5000 мА*год × 2, USB-кабель x 2, посібник користувача x 1 та ідеальне паковання. Як професійний бренд Power Bank, ми впевнені в якості наших магнітних сейфів портативний зарядний пристрій, що забезпечує 5-річну гарантію якості продукції та цілодобову підтримку клієнтів. Зверніть увагу: рекомендується, щоб товщина звичайного чохла для мобільного телефона була менш ніж 1,3 мм, водночас магнітне тяжіння чохла для мобільного телефона буде ослаблене.

Вибір товарів від магазину "Всяка Всячина" - найкраще рішення

Широкий асортимент товарів: Різноманітні товари для дому, починаючи домашнього
вжитку та закінчуючи комп'ютерними аксесуарами, що робить нас одним із
найрізноманітніших магазинів для дому на ринку.

Швидкий зворотний зв'язок: Ми цінуємо ваш час та готові оперативно відповідати
на всі запитання та запити. Наша команда забезпечує швидкий зворотний зв'язок,
гарантуючи, що ви отримаєте необхідну інформацію в найкоротший термін.

Вигідні ціни: "Всяка Всячина" гарантує приємні ціни на всі категорії товарів.
Ми прагнемо надати доступні ціни без шкоди для якості, роблячи покупки
доступнішими для наших клієнтів.

Ефективна доставка: Ми пропонуємо швидке відправлення протягом 1 робочого дня.
Наші клієнти можуть скористатися послугами таких надійних поштових
перевізників, як Нова Пошта, Укр Пошта, Meest та Rozetka.

Побачити більше

Основні фактори, що забезпечують успішність нашого асортименту

Приємні ціни

Ми підтримуємо прямі відносини з більшістю виробників, що дозволяє формувати
ціни без додавання комісій посередників. Наша власна інфраструктура допомагає
знижувати витрати та підтримувати доступні цінові пропозиції.

Фабрична якість

Ми ретельно обираємо продукцію тільки від перевірених та заслужен

Схожі товари