Всі категорії
Додати товар

Ємнісний металевий двосторонній стілус 2 в 1 для телефону, планшета з кліпсою + чохол...

200 грн
Опис

Ємнісний двосторонній стілус 2 в 1 для навігації по полю мобільного пристрою (для телефону-смартфону, планшета, планшетної дошки та інших сенсорних поверхонь), а також для малювання. Корпус виготовлений з високоякісного алюмінієвого сплаву, диск-присоска для малювання – із щільного силікону, друга сторона – з м'якої гуми.

Стилус або цифрове перо часто поставляється з графічним планшетом, але його можна придбати окремо. Стілус стане в нагоді як звичайному користувачеві, так і професіоналам.

А саме:
-художникам
-аніматорам
-дизайнерам
-ілюстраторам

Зручний та швидкий лист:

Стилус також підійде як аксесуар для використання в офісній роботі, бізнесі або будь-якій іншій роботі, де є потреба вносити різні текстові нотатки. Характеристики цього стілусу дозволять вам робити це швидко і легко, начебто ви робите запис звичайною ручкою.

Підійде для ігор:

У вільний час завжди можна відволіктися і просто пограти ігри на своєму планшеті, телефоні або іншому гаджеті. І для цього теж можна використати стілус-ручку. Вам буде забезпечено комфортний та швидкий геймінг.

За допомогою графічного пера представники творчих професій можуть промальовувати чіткі лінії, фігури, створювати ескізи майбутніх проектів, схеми, графіки та таблиці. Також пристрій допоможе обробляти фотографії через Adobe Photoshop. Стілус - це унікальний інструмент, що дозволяє втілити задум художника в реальність.

Характеристики:
Тип аксесуару - стілус
Сумісність - пристрої з ємнісним екраном
Матеріал – високоякісний алюмінієвий сплав
Розмір – 8.8x132 мм
Вага – 14 гр
Колір – чорний, сріблястий, рожевий

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари