Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Розмовний динамік xiaomi redmi note 8 pro / mi 9 lite оригінал 100 %

75 грн
Опис

Розмовний динамік запчастина мобільного телефона, за допомогою якої відтворюється звук під час спілкування або прослуховування аудіо та відеофайлів. Якщо Ви помітили, що звук не досить гучний і чистий, отже, розмовний динамік вийшов з ладу. Розв'язати цю проблему допоможе встановлення нового динаміка замість несправного.

Розмовний динамік Xiaomi Redmi Note 8 Pro/Mi 9 Lite — оптимальний варіант для заміни запчастин Вашого смартфона, що вийшла з ладу.

Перевагами розмовного динаміка Xiaomi Redmi Note 8 Pro/Mi 9 Lite є

- повна сумісність із моделлю Вашого смартфона;

- ідеальна працездатність;

- якість — оригінал 100%.

У нашому інтернет-магазині «MOBILAKS» ви можете придбати розмовний динамік Xiaomi Redmi Note 8 Pro/Mi 9 Lite за дуже вигідною ціною. А також є додаткові знижки для сервісних центрів і постійних клієнтів.

Швидка доставка по всій Україні Новій Пошті, Укріпкою, Justin.

Переконайтеся, що немає дефектів розмовного динаміка Xiaomi Redmi Note 8 Pro/Mi 9 Lite перш ніж встановити його на телефон. У Вас залишається право повернути товар, якщо на ньому немає слідів пошкодження й експлуатації, захисні плівки та пломби цілі, товарний вигляд збережений.

Додаткова інформація:

Характеристики розмовний динамік Xiaomi Redmi Note 8 Pro/Mi 9 Lite, оригінал 100% і комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення.

Картинка товару може трохи відрізнятися від дійсної.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари