Всі категорії
Додати товар

Глушилка gps сигналу в прикурювач «муха gl1-a»

500 грн
Опис

«Муха GL1-A» це глушилка GPS сигналу в автомобіль 12 Вольт. Глушилка GPS має 1 антену, відповідальну за придушення GPS сигналу. Використовується для придушення GPS трекерів. Радіус дії від 5 до 10 метрів залежно від місцевості. Глушилка GPS, працює шляхом підключення до стандартного гнізда прикурювача 12В. Пригнічувач сигналу GPS автоматично захистить вас шляхом блокування будь - якого GPS відстеження, яке здійснюється за вашим автомобілем. Даний "антитрекер" є дуже популярним товаром для водіїв, які хотіли б пообідати або "сховатися" за межами фіксованої території, поза полем зору роботодавця. Розмір глушилки « Муха GL1-A» : 8 см х 3 см, що робить іі майже не помітною.

Частоти відповідо до номеру антени:
1. GPS 1550 — 1600 MHz

Шановні покупці ! ! ! Купуючи глушилку на нашому сайті та використовуючи її, переконайтеся, що Ви не створюєте проблем для інших громадян у отриманні мобільних послуг. Пристрій призначений тільки для роботи в закритій кімнаті, в автомобілі та на вулиці, але він не повинен блокувати телефони інших громадян без їх дозволу. Використовуючи цей пристрій, переконайтеся, що всі особи в номері згодні з відсутністю мобільних комунікацій. Ми звертаємо увагу користувачів до того, що замовляючи глушилку в нашому магазині, вони гарантують використання пристроїв, представлених на сайті в особистих, побутових цілях. Підтверджують факт уваги до вивчення статті «361 Кримінального кодексу України» та повну обізнаність щодо наслідків її порушення.
Повернення або обмін протягом 14 днів, як що глушилка не використовувалась понад 2 години. Якщо у Вас виникли питання, наші менеджери проконсультують по даному товару за телефонами, зазначеними в шапці сайту.

Більше товарів у нас: *****************************

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Тип:
Мікросхеми для телефонів

Схожі товари