Всі категорії
Додати товар

Стилус для ipad pen, швидке заряджання 5-10 хвилин, стилус, сумісний з apple pencil...

699 грн -18% 574 грн
Опис

Про цей товар

- 【Повна сумісність】: Наш олівець для Apple 2-го покоління сумісний з Apple iPad Pro 11 дюймів (4-го, 3-го, 2-го, 1-го покоління); iPad Pro 12,9 дюйма (6-го, 5-го, 4, 3-го покоління); iPad mini (6-го, 5-го покоління); iPad Air (5-го, 4-го покоління), iPad (10-го, 9-го, 8-го, 7-го, 6-го покоління), iPad Air (3-го покоління), iPad mini (5-го покоління). Не працює з iPad pro 1-го і 2-го, iPad pro 10,5", iPad pro9,7" (ПРІМЕЧАННЯ: олівець НЕ сумісний із моделями iPad до 2018 року, iPhone, пристроями Android і Microsoft. Будь ласка, перевірте модель продукту перед розміщенням замовлення.)
- 【Перемикач поєднань клавіш Smart Touch】: Перемикач поєднань клавіш Smart Touch сумісного з iPad пера забезпечує легкий доступ до часто використовуваних функцій, як-от увімкнення і вимкнення живлення, повернення на домашню сторінку робочого столу, створення знімків екрана та відкриття вікна багатозадачності. Він також ідеально підходить для малювання, створення ескізів, розфарбовування, ігор, анотування, розмітки PDF-файлів і багато чого іншого.
- 【Блискавична зарядка та тривалий час роботи від акумулятора】: всього за 5-10 хвилин заряджання сумісний з Apple Pencil 2-го покоління може забезпечити до 20 годин роботи. Він також обладнаний світлодіодними індикаторами, що показують заряд акумулятора, що залишився, та процес заряджання, гарантуючи, що у вас ніколи не закінчиться заряд під час роботи.
- 【Висока точність і чутливість】: Завдяки передовій технології нахилу та пікселям наш стилус забезпечує природне та точне писання. Ви можете малювати лінії й тіні різної товщини, нахиляючи ручку під різними кутами, що робить її ідеальною для малювання й креслення.
- 【Відхилення долоні та магнітна конструкція】: Завдяки технології відхилення долоні ви можете зручно покласти руку на екран під час малювання або писання, не турбуючись про випадкові торкання. Магнітний стилус не котитиметься або не втрачатиметься під час відпочинку, що робить його зручним для перенесення та організації, а також обов'язковим аксесуаром Apple.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари