Всі категорії
Додати товар

Xiaomi redmi note 9 3/64

2250 грн
Опис

Виробник: Xiaomi
Основна камера: Більше 20 Мп
Фронтальна камера: 8 - 13 Мп

Продається телефон Xiaomi Redmi Note 9 3/64. Повністю робочий. З першого дня у чохлі та під захисним склом. Один власник. У ремонті не був, не розбирався, не плавав, не перепрошивався. Жодних тріщин чи сколів.

Тачскрін в ідеальному стані: на ньому досі неклеєна заводська плівка, поверх якої наклеєно захисне скло. (Захисне скло вже варто замінити).
По корпусу помітні сліди експлуатації лише на задній кришці (див. фото). З'явилися через попадання пилу під чохол. На блок камер наклеєно захисне скло.
Роз'єм зарядки теж в ідеалі, так як телефон використовувався зі спеціальним магнітним кабелем з нез'ємною насадкою. Тобто роз'єм зовсім незношений, як новий.

Комплект повний: коробка, оригінальний зарядний блок, оригінальний кабель, оригінальний чохол – все це також як нове, не використовувалося. Все це так і лежало в коробці і не експлуатувалося.

Батарея тримає заряд добре. Екран має властивість показувати залишкове зображення, якщо зображення тривалий час не змінювалося. Ефект тимчасовий, швидко минає. Це властиво всім телефонам цієї моделі, а не саме цьому телефону. Якісь варіанти рішення є на сайті 4pda, сама я не пробувала їх використовувати. Плям, вигорань чи битих пікселів немає.

Пишіть, якщо є якісь питання.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Клас:
Сматфони
Діагональ екрана:
6.6"
Оперативна пам'ять:
3 ГБ
Внутрішня пам'ять:
64 ГБ
Ємність акумулятора:
5000 мА*год
Кількість sim-карт:
2
Продавець

Схожі товари