Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Смартфон infinix hot 10 play 2/32gb black, низька ціна!

5013 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Торг
Кілька примірників у наявності
Кілька примірників у наявності

******* *** 10 **** 2/32Gb *****

В наявності також багато інших бюджетних девайсів

Накладений платіж, гарантія 14 днів

Замовлення: Вайбер/телефон-**********, особисті повідомлення, телеграм *********

Огляд ******* *** 10 **** 2/32Gb *****

З технологією ***** ******** і батареєю ємністю 6000 мАг *** 10 **** дозволяє використовувати телефон тривалий час без підзарядки.

Після 120 днів розробки та введення в експлуатацію команда ******* представила технологію ***** ********. Доступні два режими технології: «***** *****» і «***** ***** ****», які задовольняють потреби користувачів в тривалості роботи батареї й не впливають на роботу користувача.

При зниженні заряду батареї до 5% від повної ємності включите режим ***** ***** **** (ультра-енергозберігаючий режим), розроблений за технологією ***** ********. Це продовжить роботу батареї ще на 19 годин, завдяки чому можна здійснювати 2,7 години дзвінків.

Вражаюча продуктивність 8-ядерного чіпа ******** ***** G35 дозволяє по-новому поглянути на розваги і інструменти відтворення аудіо та відео на смартфонах. *** 10 **** виправдовує ваші очікування щодо максимально рівномірного відтворення відео та ігрових ефектів.

Ігрова технологія ******** ***********, яка підтримує автоматичне перемикання між *** і *****, дозволяє значно скоротити системні затримки в іграх, забезпечуючи поліпшені смарт-функціями телефону можна користуватися в онлайн просторі, ніж будь-коли.

Ціна: 32Gb 5013 грн,
на 64гб 5865 грн,
на 128 7081 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Клас:
Сматфони
Продавець
phone...
phoneseller2327199
Запоріжжя
Була