Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Дитячий смартфон greenkinder для дівчаток

1850 грн -30% 1295 грн
Опис

НА ЕКРАНІ НАКЛЕЄНА ЗАХИСНА ПЛІВКА!

- 🎁【Подвійна камера та MP3】: цей дитячий телефон підтримує подвійну передню та задню камери для фото та відео, захоплюючи зображення розміром до 12M і HD-відео. Він також має фільтри, безперервне знімання й багато іншого. Крім фотографії, цей телефон для дітей можна використовувати і як MP3-плеєр. Просто завантажте в нього пісні, і діти зможуть насолоджуватися улюбленими мелодіями. Крім того, він підтримує читання історій — просто завантажте аудіокниги у форматі MP3, і він стане оповідачем, що розповідає щоденні казки для найменших.
- 🎁【Чудовий інструмент для першого навчання】: наша дитяча іграшкова іграшка для мобільних телефонів обладнана різними застосунками для дошкільної освіти. Це дає змогу дітям легко вивчити основні літери, а також слова, пов'язані з фруктами, їжею та тваринами. Водночас для тих, хто цікавиться фортепіано або малюванням, вбудовані програми для фортепіано та малювання надають платформу для навчання та творчого самовираження. Ці іграшки для дітей віком від 3 до 8 років допомагають дітям розвивати свої інтереси з раннього віку та закладають основу для майбутнього навчання.
- 🎁【Ігри та батьківський контроль】: ця камера для телефона для малюків також підтримує різні інтелектуально стимулювальні ігри, зокрема Buster, Puzzle, Flappy Bird тощо. Наші ігрові телефони для дітей обладнані функцією батьківського контролю, тому перед початком гри потрібна дозвіл батьків. Це не тільки дає змогу дітям тренувати свій розум в іграх упродовж певного часу, але також ефективно контролює тривалість гри.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Клас:
Сматфони