Всі категорії
Додати товар

Портативний мультимедійний проектор visualapex s1 full hd led 15000 лм wi-fi bluetooth...

12427 грн
Опис

- Наш портативний відеопроектор VISULAPEX S1 має власну роздільну здатність 1080P, відмінну яскравість 15000 люмен і коефіцієнт контрастності 12000:1, що на 30% вище за яскравістю в порівнянні з іншими аналогічними проекторами.
- Проектор VISULAPEX S1 оснащений новітньою технологією P2P Direct Mirroring, яка забезпечує бездротову синхронізацію за лічені секунди для великого екрану без необхідності підключення до Wi-Fi та більше не обмежується маршрутизаторами. Процес бездротового дзеркалювання стає простішим, ніж раніше.
- Вбудований дводіапазонний чіп Wi-Fi 2,4G+5G для більш швидкого та плавного підключення та передачі. Проектор Full HD із бездротовим дзеркалюванням екрану Wi-Fi для систем iOS/Android. Ви можете легко проеціювати екран свого смартфона на проектор для кращого перегляду.
- Міні-проектор з функцією масштабування, за допомогою якого ви можете легко зменшити розмір зображення зі 100% до 50%, не переміщуючи проектор 4k. Оснащений трапецеїдальною корекцією ±15°, за допомогою якого ви можете налаштувати екран по вертикалі, щоб легко отримати квадратне зображення. Завдяки розміру екрану 220 дюймів цей Bluetooth-проектор ідеально підходить для дворів, футбольних матчів, домашніх вечірок та вечірок з нагоди дня народження.
- Цей проектор для домашнього кінотеатру VISULAPEX S1 оснащений декількома інтерфейсами виводу звуку HDMI, AV, USB та 3,5 мм, який сумісний з ноутбуком/Macbook/DVD-плеєром/USB-накопичувачем/PS4/PS5/ТВ- приставкою/X-box. Ідеально підходить для відтворення відео, серіалів, ігор, концертів тощо.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари