Всі категорії
Додати товар

Ночной проектор hodans для детей, фіолетовий

1643 грн -30% 1151 грн
Опис

КОЛІР ФІОЛЕТОВИЙ!

- Проєкційна лампа Octopus Toys. Світлодіодний проєктор із регульованим кутом повороту на 360° забезпечує 17 світлових ефектів, що дають змогу зануритися в сцену! Це унікальний подарунок на день народження, Різдво чи 664 для дитини або друзів. Розвивальні іграшки для маленької дитини. До комплекту декоративних іграшок «Вісьминіг» входять дві проєкційні плівки. У цьому зоряному проєкторі доступні три теми проєктування, що дають змогу створити казковий світ із зірками та місяцем або морським світом, проєктованими на стелю або стіну.
- Колискові перед сном, спокійний сон. 9 колискових пісеньок нічника для дітей допоможуть занурити малюків або дітей у солодкі сни. Наявність цього світильника в дитячій кімнаті — це перший крок до розвитку здорової звички до самостійного сну способом створення затишного середовища для сну. Всілякі візерунки та різнобарвні вогники привернуть їхню увагу. Тим часом нічник допомагає покращити розуміння світу дітьми.
- Нічне світло, спокійна ніч. Іграшки «Вісьминіг» освітлюють темряву та зменшують страх під час сну. Для повного заряджання вбудованої літієвої батареї ємністю 1200 мА·год потрібно приблизно 2 години за допомогою USB-кабелю, що дає змогу дітям переміщати казковий світ у будь-яке місце будинку на свій розсуд. Зробіть його ідеальним декоративним світильником для дитячої кімнати, спальні, вітальні або балкона.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари