Всі категорії
Додати товар

Boifun bfn-101 автомобільний dvd-плеєр, 2 екрани, 10,5 дюймів, портативний телевізор...

4800 грн -25% 3600 грн
Опис

BOIFUN BFN-101 Автомобільний DVD-плеєр, 2 екрани, 10,5 дюймів, 7-годинна
батарея, Портативний телевізор

Про цей товар

- Ідеальний розмір: автомобільний DVD-плеєр з екраном 10,1 дюйма. Це ідеальний розмір для автомобільного підголівника. Ви також можете ввімкнути та під'єднати монітор-плеєр за допомогою всього лише одного кабелю AV/DC, щоб ви могли дивитися один і той самий фільм на обох програвачах одночасно.
- Поліпшені матеріали: матеріали автомобільного DVD-плеєра перетворені на PC/ABS C2950. Неабияк покращено вогнестійкість і ударостійкість. Клієнтам більше не доведеться турбуватися про високі температури або випадкові падіння.
- Надійний час автономної роботи: акумулятор ємністю 5000 мА·год забезпечує до 7 годин гри для основного гравця та 5 годин для обох гравців. Крім того, автомобільний зарядний пристрій і адаптер живлення стануть найкращим захистом під час тривалої відпустки та гарантують повну безпеку під час водіння.
- Стереодинамік і FM-вихід: оновлений динамік забезпечує чіткий і високий голос під час гри. Крім того, BOIFUN має вбудований чип FM-передавача. Під'єднання DVD-плеєра до автомобільної аудіосистеми через FM може забезпечити природне звучання.
- Сумісність: DVD-плеєр підтримує відтворення без обмежень за регіонами та кілька форматів файлів: CD, DVD, VCD, DVD±R(RW), CD-R(RW), CVD, SVCD. (Blu-ray не підтримується). Також доступні USB і SD-карта (до 32 ГБ).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари