Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Комплект підсвітки для матриць led універсальний до 27" 620 мм

230 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

LED-підсвітка монітора універсальна від 15 до 27" 620 мм на заміну ламп CCFL.

Цей комплект для заміни ламп CCFL на LED-підсвітку для моніторів — це передусім високоякісні світлодіоди, які підібрані так, щоб максимально відповідати вимогам підсвічування моніторів. Щільність 120 ультра'яскравих світлодіодів на 1 м лінійки дає змогу перевершити будь-яку конструкцію з 2 ламп CCFL, навіть із 3 ламп підсвічування монітора, що дає змогу замінити лампи цим комплектом практичні в будь-якому моніторі до 27" (гранування довжини лінійки). Світіння світлодіодів максимально наближене до температури світіння ламп CCFL, але яскравість і термін експлуатації LED-підсвітки набагато більше, разом із цим ще й менше споживання електроенергії, дає змогу стверджувати, що заміна ламп підсвітки монітора CCFL на LED комплект підсвітки ШВИДКЕ ЕКОНОМІЧЕН.

Заміна проводиться досить просто, у два етапи.

1 етап заміни ламп CCFL на LED лінійки (світлодіоди на текстолітовій основі)

Ви просто витягаєте з матриці рефлектори (відбивачі) разом із лампами підсвітки, далі демонтуєте лампи з рефлекторів і на їхнє місце на двобічний скотч монтуєте LED лінійки. По одній лінійці замість верхніх ламп і нижніх ламп. Повірте 1ій лінійки досить. Після чого поміщаєтьсяте рефлектори назад у матрицю, вже з LED лінійками замість ламп CCFL.

2-й етап заміни інвертора підсвітки CCFL ламп на контролер LED-підсвітки

Вам необхідно спочатку знайти сигнальні доріжки, які йдуть зі скалера (контролера монітора) в інвертор? вони знадобляться для керування яскравістю й увімкнення підсвічування. Для увімкнення підсвітки потрібно подати +3 вольта на контакт контролера EN (enable). Для регулювання потрібно подати від 0 до +5 вольтів на контакт ADJ (чим більше напруга, тим менша яскравість світіння LED лінійки). Ну й подати живлення на Vin (+) і GND (-) від 9 до 30 вольтів.

Водночас ви можете вимкнути повністю живлення вашого інвертора, якщо він розміщений на одній платі з БЖ.

Заміна CCFL-підсвітки на LED підсвітку знизить споживання електроенергії монітора на 30-60% залежно від стану БЖ і ламп, що стоячи.

Характеристики:

Вхідна напруга від 9 до 24 вольтів

Споживання за 12 в 0.46 Ампера

Вихідна напруга 9.6 вольтів

Габарити лінійки 620 см * 4 мм * 3 мм (довжина*ширина*висота) можливе обрізання по 3 світлодіоди

Габарити котролера 70*20*7 мм (за умови заміни конденсатора 220uF50V на компактнішу висоту може бути зменшена)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
user435562
user435562
Київ
0% виконаних замовлень
Був