Всі категорії
Додати товар

Försiktig ферсіктіг, дитячий стілець, білий, зелений

230 грн
Опис

FÖRSIKTIG ФЕРСІКТІГ, Дитячий стілець, білий, зелений
« Гей! Ставай на підставку і ти побачиш себе в дзеркалі! Тепер, коли ти сам можеш дістати зубну щітку, годину навчитися самостійно чистити зуби. А оскільки ти вже такий високий на цьому стільці, привітайся з дорослим, що стоїть поруч.»

Інформація про товар
Протиковзне верхнє покриття зменшує ризик ковзання.Завдяки протиковзному матеріалу на нижній поверхні табурет стоїть стійко.Виготовлено з безпечного пластику — цей матеріал також використовується в дитячих пляшечках, харчових контейнерах та одноразових підгузках.Для дітей вагою до 35 кгДизайнер

K Hagberg/M Hagberg

Матеріали та догляд

 

 

 

Поліпропілен, Синтетичний каучук

Витирайте насухо чистою тканиною.За потреби протріть виріб м'якою тканиною, змоченою в базі якому неабразивному мийному засобі або мильному розчині.

Екологія та довкілля

 

 

Виріб підходить для переробки чи утилізації у вигляді палива, якщо така можливість передбачена у вашому регіоні.

Упаковка

 

 

FÖRSIKTIG ФЕРСІКТІГДитячий табуретАртикул №:602.484.18

Ширина: 26 смВисота: 14 смДовжина: 37 смВага: 0.40 кгУпаковка (и): 1

Складання та документи

 

 

 

Інші документиFÖRSIKTIG ФЕРСІКТІГ Дитячий табурет602.484.18

Розмір товару
 

Ширина:  37 см

 

Глибина:  24 см

 

Висота:  13 см

 

Макс.навантаження:  35 кг

 

 

Думки дизайнера
“Розробляючи FÖRSIKTIG ФЕРСІКТІГ табурет, нашою основною ідеєю було зробити його зручним, пробачимо у догляді та привабливим, а також, щоб його вартість була розумною. Його плавна вигнута форма чудово підходить для маленьких дитячих ніжок. Знизу та зверху табурета нанесені елементи проти ковзання, які дозволяють йому завжди міцно стояти на поверхні, а також не дають дитині послизнутися. Ми використали два різні кольори для того, щоб табурет виглядав більш білі. Як щодо ціни? Краще й бути не може!"

Дизайнери Батіг Хагберг та Маріанне Хагберг

 

 

Дозвольте дитині трошки вирости
Ставши на FÖRSIKTIG ФЕРСІКТІГ дитячий табурет, ваша дитина зможе дістати речі, що знаходяться високо, і допоможе вам або зробить все самостійно. Завдяки протиковзній поверхні табурет м'яка який і міцно стоїть на підлозі. Коли дитина самостійно чистити зуби або випікає печиво - вона зростає.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize