Всі категорії
Додати товар

Skubb скубб, модуль для зберігання, 6 відділень, білий35х45х125 см

750 грн
Опис

SKUBB СКУББ, Модуль для зберігання, 6 відділень, білий35х45х125 см
Потрібно більше полиць для складеного одягу? Просто повісьте цей модуль для зберігання в гардеробній шафі або на окремому вішаку. Поєднуйте з іншими виробами SKUBB СКУББ серії та повністю використовуйте свою гардеробну шафу.

Інформація про товар
Тканину виготовлено з переробленого поліестеру, здебільшого із ПЕТ-пляшок. Використання відходів як ресурсу на крок наближує нас до більш екологічного майбутнього.Завдяки застібці-липучці коробки можна вішати та пересувати.Коробки легко витягти з відділень за ремінець знизу.Складається й займає мало місця під час зберігання.Може доповнюватися SKUBB СКУББ ящиком із відділеннями 44x34x11 див.Підходить для PAX ПАКС корпусів гардеробних шаф завглибшки 58 див.Дизайнер

IKEA of Sweden

Матеріали та догляд

 

 

 

Тканина:поліестер 100 (мін. 90% з перероблених матеріалів)

Вставка:Поліпропілен

Не періть.Не відбілювати.Не сушіть у пральній машині.Не прасуйте.Не піддавати хімічному очищенню.Витріть начисто з використанням м'якого мильного розчину.

Екологія та довкілля

 

 

Використовуючи для виробництва тканини у цьому товарі перероблений поліестер, ми споживаємо менше сировини та зменшуємо свій вплив на довкілля.Матеріал цього виробу підходить для вторинної переробки. Ознайомтеся з правилами утилізації відходів у вашому регіоні та дізнайтеся, чи є у вашій місцевості підприємства з переробки відходів.

Упаковка

 

 

SKUBB СКУББМодуль для зберігання, 6 відділеньАртикул №:002.458.80

Ширина: 35 смВисота: 4 смДовжина: 46 смВага: 1.20 кгУпаковка (і): 1

Розмір товару
 

Ширина: 35 см

 

Глибина: 45 см

 

Висота: 125 см

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?