Всі категорії
Додати товар

Ходунки – беговел чотириколісний з вушками-ручками baby walker smile каталка для малюків сині

336 грн
Опис

Ходунки – беговел чотириколісний з вушками-ручками BABY WALKER Smile каталка для малюків СИНІ Опис Ходунки – беговел чотириколісний з вушками-ручками BABY WALKER Smile каталка для малюків Ходунки – беговел чотириколісний з вушками-ручками BABY WALKER Smile каталка для малюків – це легкий і безпечний 4ехколесный велосипед, який не має гострих кутів, тому точно не стане причиною появи травми у маленького непосиди. Пристрій допоможе малюку більш впевнено стояти на ногах і подарує безліч позитивних емоцій. Колеса обертаються в будь-якому напрямку, сидіння є зручним і приємним, беговел відрізняється зручністю в управлінні. Надлегкий 4-х колісний беговел-каталка для дому. Беговел-каталка – прекрасний спосіб навчити малюка робити перші кроки і весело провести час! Как ходунки – этот комплекс на колесах поддерживает первые шаги малыша и стимулирует его первые достижения мигающими огоньками, звуковыми эффектами и энергичной музыкой.После того, как первые шаги станут обычным делом, ребенок будет готов к поездке на удобном велосипеде.

Чтобы трансформировать ходунки в велосипед, родителям нужно будет только соединить вместе панели для сидения, защелкнув их в замочке, и дети отправятся в поездку, отталкиваясь ножками.

Преимущества:

для детей от 9 месяцев до 3 лет;
легок в управлении;
колеса вращяются в любом направлении;
удобное сидение;
простая сборка.
Характеристики і опис Колір Синій, Дитячий вік 9 місяців; 11 місяців; 3 роки; 1 рік; 2 роки; 10 місяців, Вид Каталки; Ходунки, Розміри 54х24х40 см, Стать дитини Дівчинка; Хлопчик, Країна-виробник товару Китай, Комплект поставки Ходунки, упаковка, Додатковий текст Зручне сидіння, охайний зовнішній вигляд, Матеріали Пластик

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари