Всі категорії
Додати товар

Односпальне дитяче ліжко карина люкс знімні бортики

4800 грн
Опис

В облаштуванні дитячої кімнати дизайнери велику роль відводять тому місцю, де дитина відпочиває. З самого народження, малюк більшу частину часу проводить у ліжку. Тому, стоячи перед вибором, батьки хочуть, щоб ліжко було не тільки зручним, але й безпечним для сну.
Вартість односпального ліжка розрахована за виріб з вільхи, стандартних розмірів і комплектації. Розрахунок вартості виробу з іншого дерева, нестандартного розміру, і додаткової комплектації обговорюються.
Односпальне ліжко "Карина (люкс)" комфортабельне, й безпечне, його купують для дошкільнят, та підлітків. Виготовлене ліжко з натурального дерева, яке вкрите німецьким лаком, без токсинів, або фарбою.
У комплектації є:
асиметричні бортики, їх легко можна демонтувати поза потребою;
висувні шухляди (дві), розраховані для зберігання змінної пастельної білизни, та речей, легко висуваються, об´ємні, та мають зручний різьблений отвір для витягування.
Кольорове рішення може бути різноманітним, а також розміри спального місця (стандарт -800х1900 мм). Можливе доповнення ліжечка якісним ортопедичним матрацом.
У комплекті з ліжком Ви отримаєте детальну інструкцію зі складання.
Ціна на односпальне ліжко "Карина (люкс)" може варіювати, залежно від комплектації (ламелі, або брус, наявність матраца), і від вибору типу масиву дерева (ясен, клен).

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize