Всі категорії
Додати товар

Двох'ярусне ліжко карина трансформер

6900 грн
Опис

Ви шукайте ліжко яке можна розставити на два односпальні ліжка, тоді Карина - саме те ліжко, що вам треба. Це двох'ярусне дитяче ліжко стало дуже популярне за останні роки, і багато ліжок роблять з дерева, і завітай саме хороше дерево для виготовлення ліжок - це Вільха, дерево абсолютно не виділяє смолу.
Ми є виробниками двох'ярусних, односпальних, двоспальних ліжок і ми можемо собі дозволити зробити розміри ліжка по ваших побажаннях.
Ця модель підходить для эксплоатации як дітям так і для дорослих, таке ліжко часто беруть сім'ї де двоє і більше дітей.
Ніжка ліжка має розмір 4 Х 6 сантиметра, що додає їй стійкості.
Висота ліжка в самій верхній точці а це узголів'я ліжка досягає ставосмидесяти сантиметрів, вона досить висока на перший погляд, але коли поставите в інтер'єр кімнати ви зрозумієте що вам так здалося, адже за рахунок дизайну вона не виділяється, а навпаки зливається з меблями в кімнаті.
Висота ліжка між ярусами досягає 90 сантиметрів, що дозволить на ній сидіти.
А тепер про основу під матрац.
Для цього ми перечитали масу літератури, і радилися з виробниками матраців, і зробили основу з ортопедичних ламель під матрац які витримують вага до 35 кілограм на одну штуку.
На дно ліжка йде 15 штук з шириною кроку 5.5 сантиметра, по цьому двох'ярусне ліжко може витримати до 180 кілограм на 1 ярус.
Відправку наших ліжок ми робимо по всій території України.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize