Всі категорії
Додати товар

Плюшевий мобіль на ліжечко ведмежата, canpol babies (2/374)

1791 грн
Опис

Цей товар по безпечній оплаті не відправляється.
Плюшевий мобіль на ліжечко Ведмежата, Canpol babies (2/374)
Плюшевий мобіль Ведмежата від Canpol babies легко кріпиться на ліжечко.

Барвисті та м'які плюшеві іграшки привертають увагу дитини, розвивають її зір і рухову координацію. Малюк пізнає нові звуки, форми та кольори.
Ви можете від'єднати улюблені фігурки та дати їх малюкові.

Приємна мелодія заспокоює дитину та допомагає їй заснути.

Карусель не вимагає батарейок, адже музична скринька заводиться вручну.

  Карусель необхідно встановлювати відповідно до інструкції, що входить до комплекту постачання (елементи складання можуть незначно відрізнятися від представлених на кресленнях). Ви повинні помістити мобіль над головою дитини, в межах видимості дитини, таким чином, щоб вона не мала прямого контакту з нею. Музична скринька заводиться вручну, тому батарейки не потрібні. Повертайте його за годинниковою стрілкою, доки не відчуєте невеликий опір.
  Тримайте іграшку у чистоті. У разі забруднення протріть музичну скриньку вологою тканиною, а плюшеві іграшки вийміть і попрайте відповідно до інструкцій на етикетці.
  Важливий! Перед використанням перевірте стан каруселі. Не використовуйте пошкоджену чи зношену іграшку. Утилізуйте пошкоджену або використану іграшку відповідно до правил утилізації відходів. Щоб запобігти можливим травмам, зніміть іграшку, коли ваш малюк почне повзати.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize