Всі категорії
Додати товар

Лампа для дітей, зоряний проєктор, usb акумуляторна світлодіодна лампа для читання...

1120 грн
Опис

Лампа для дітей, зоряний проєктор, USB-акумуляторна світлодіодна лампа для
читання

- Лампа для зоряної проєкції: ця лампа використовує барвистий креативний дизайн зоряної проєкції та дизайн зоряного абажуру, тому ви можете відчути чарівність великої галактики в темній кімнаті.
- Перезаряджуваний зірковий світильник бездротовий: лампа для читання, книжковий затискач із живленням від батареї, перезаряджуваний USB, вбудований акумулятор ємністю 1200 мА·год, може забезпечити 6 ~ 10 годин (низька яскравість) бездротового безперервного освітлення.
- Гнучка сенсорна функція: цей зоряний затискач має сенсорний перемикач, який ви можете натискати впродовж тривалого часу, щоб відрегулювати яскравість, що відповідає вашим різним потребам.
- Гнучка шия та міцний затискач: гусяча шия світлодіодного затискача може бути зігнута на 360°, тому ви можете гнучко регулювати висоту та напрямок світла та завжди знаходити ідеальне положення. Міцний м'який затискач можна прикріпити до будь-якого краю меблів, не дряпаючи його.
- Багатоцільове використання: приліжкову лампу можна не тільки прикріпити до ліжка або книжкової полиці, але також можна використовувати як настільну лампу, поклавши її на стіл. Ідеально підходить як дитяча настільна лампа, настільна затискна лампа, приліжкова лампа, лампи зоряної проєкції та лампи для читання.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари