Всі категорії
Додати товар

Дитячий ігровий стіл smoby cotoons лабіринт зі звуковими та світловими ефектами

1175 грн -8% 1083 грн
Опис

Дитячий ігровий стіл Cotoons Лабіринт, розроблений французькою компанією Smoby спеціально для маленької аудиторії. Виготовлений із високоякісних матеріалів та у спеціально підібраній колірній гамі, відповідно до вікового розвитку зору дитини.

Столик - багатофункціональний, має звукові та світлові ефекти, безліч аксесуарів з різними діями. Усі види ігор спрямовані на розвиток малюка. Допомагають розвивати дрібну моторику, тактильні відчуття, логічне мислення, слух та сприйняття кольорів. Граючи на одному столику ваша дитина отримує одразу 4 різні ігрові зони.

Під час гри з сортером дитина методом підбору фігури до отвору, розвиває мислення та логіку, коли у малюка все вийшло, дитина чує веселий звук та світяться кольорові вогники. Коли всі кубики вже в ніші, їх можна легко дістати з отвору, що розташований у ніжці столика. Також на столику є спіральна гірка, якою вниз скочується м'яч і може знову катапультуватися на вершину спіралі. Зафіксовані кульки на столику та пересувні елементи, розвивають дрібну моторику та тактильні відчуття.

Ваше маля граючи на столику Лабіринт буде розвивати свої здібності.

Характеристики:

- Ігровий столик Cotoons - багатофункціональний зі звуковими та світловими ефектами, має безліч аксесуарів з різними діями (натискання, стукіт, обертання);

- На одному столику розташовані 4 різні ігрові зони;

- Спіральна гірка з м'ячиком;

- Сортер зі звуковими та світловими ефектами;

- Кубики, що потрапили в сортер, випадають у нішу у ніжці;

- Зафіксовані кульки, що крутяться;

- Пересувні елементи різної форми;

- Столик виготовлений із високоякісного пластику, у кольорах, які підібрані відповідно до вікових особливостей розвитку зору малюка.

Допомагає розвинути дрібну моторику, тактильні відчуття, логічне мислення, слух та сприйняття кольорів у дитини.

Батарейки: 2 x LR44/AG13 1,5V (входять до комплекту)

Розмір: 47 х 47 х 49 см

              Як один із найвідоміших французьких виробників іграшок, Smoby Toys знає, що робить дітей щасливими, а батьки раді інноваційним іграшкам, які допомагають малюкам відкривати та тренувати свої здібності – яскраві, барвисті та повні ідей. Бо діти народжуються першовідкривачами! Вони усвідомлюють і пізнають світ у грі, шляхом спроб і помилок. Ось чому відповідні за віком безпечні іграшки такі важливі. Smoby Toys є експертом у галузі сучасних навчальних іграшок, починаючи з немовляти і закінчуючи шкільним віком. Але найголовніше: грати із продуктами від Smoby просто і так весело!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари