Всі категорії
Додати товар

Накладки для годування з футляром, medela

450 грн
Опис

Призначення
Накладки для годування Contact допоможуть Вам у разі виникнення проблем із грудним вигодовуванням. Захищають чутливі або пошкоджені соски під час годування грудьми та допомагають Вашій дитині захопити груди. Дають змогу годувати грудьми також у разі плоских і втягнутих сосок. Спеціальний бічний виріз зберігає тактильний нюховий контакт малюка зі шкірою матері.

Спосіб застосування
Тільки для рідкісного або епізодичного використання. Помасажуйте трохи сосок так, щоб він був у напруженому стані. Виверніть накладку назовні та надягніть її ковпачком на сосок. Розгладьте м'який край накладки на грудях. Виріз має бути зверху або в тому місці, де буде носик малюка.
Перед першим використанням рекомендується стерилізувати накладки впродовж 3 хвилин за допомогою кип'ятіння.
Перед використанням необхідно обполоснути накладки у воді, щоб забезпечити кращий контакт зі шкірою грудей.
Накладки потребують щоденного оброблення. Обмийте накладки теплою мильною водою з усіх боків, промийте чистою холодною водою, витріть насухо або покладіть для просушування на чистий сухий рушник.

Форма випуску
Накладки на сосок

Опис товару
Плоскі, втягнуті, запалені або потріскані соски створюють великий дискомфорт під час годування грудьми. У цій ситуації допоможуть накладки для годування Contact. Вони дають змогу годувати дитину грудьми, попри всі труднощі, пов'язані з запаленням і тріщинами сосків.
Накладки для годування, по-перше, чудово захищають соски під час годування, а по-друге, допомагають вашій дитині захопити груди. Їхня спеціальна форма забезпечує максимально щільний контакт носика малюка з тілом матері. Накладки для годування Contact допоможуть Вам у разі виникнення проблем із грудним вигодовуванням.
Захищають чутливі або пошкоджені соски під час годування грудьми та допомагають Вашій дитині захопити груди.
Дають змогу годувати грудьми також у разі плоских і втягнутих сосок.
Спеціальний бічний виріз зберігає тактильний нюховий контакт малюка зі шкірою матері.
Спеціальна форма забезпечує максимально щільний контакт зі шкірою.

Склад
Виготовлені з високоякісного, міцного гіпоалергенного силікону, що вирізняється винятковою тонкістю й еластичністю, який не вступає в хімічну реакцію зі слиною, добре стерилізується, не втрачає форми та не вбирає запахів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари