Всі категорії
Додати товар

Слінг_шарф синій

500 грн
Опис

Виготовлений з міцної, але легкої тканини, яка відчувається м'якою і ніжною на шкірі, забезпечуючи комфорт протягом усього дня як батькам, так і дитині.

Затишний і адаптується дизайн знижує навантаження на спину, плечі і стегна.

Особливості:
• Зближення
Сприяє зближенню і спілкування, що покращує самопочуття вашої дитини. Носити і обіймати дитини близько до тіла не тільки допомагає розвинути міцну зв'язок, але й заспокоює його. Слінг-шарф Black Owl синій допомагає створити цю дорогоцінну зв'язок в найважливіші роки вашої дитини.

• Вільні руки
Ваші руки залишаються вільними, тому ви можете доглядати за іншими дітьми, працювати за комп'ютером або просто відпочивати.

• Універсальність
Слінг-шарф Black Owl синій розроблений в універсальному стилі, який може використовуватися як мамами, так і татами, незалежно від ваги, зростання або фігури. Його можна легко відрегулювати для зручної та індивідуальної посадки, що також забезпечить безпеку вашої дитини.

Регульований, зручний і універсальний Слінг-шарф Black Owl синій - ідеальне рішення для батьків, які хочуть робити більше. Це дає вам свободу пересування, при цьому ваш дорогоцінний малюк надійно притискається до грудей.

Розмір: 0,58 м * 5,3 м.

У комплекті зі слінгом йде сумка для зберігання.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
astaroth
astaroth
Київ
100% виконаних замовлень
Була