Всі категорії
Додати товар

Hip seat слінг із знімним сидінням 3 в 1

699 грн -29% 500 грн
Опис

Багатофункціональний ерго-рюкзак переноска для дитини

Приємний, милий дизайн, міцний матеріал та кілька способів перенесення (спереду обличчям до мами, спереду обличчям назовні, на спині). Також ви можете відстебнути верхню частину і ваш ерго-рюкзак перетвориться на хіпсит. Підходить для перенесення дитини від 3-х до 36 місяців, вагою до 20 кг.

Максимальний комфорт для вас та вашої дитини

Цей хіпсит має великий м'який пояс для підтримки, який забезпечує пряму поставу, ефективно розподіляє навантаження та дбає про здоров'я вашого хребта. Коли ви носите дитину, вона забезпечує максимальний комфорт, запобігає болю в спині, а також забезпечує максимальний комфорт для вашої дитини.

Позбавтеся спеки

Дихаюча підкладка із 3D сітки забезпечує відмінну циркуляцію повітря. Зовнішня тканина має властивості мембрани. Завдяки цьому, вашому малюку буде комфортно навіть у літню спеку.

Практичний дизайн та матеріал для будь-якого сезону

Унікальна поперекова підтримка, модні кольори, сітчаста кишеня, подвійні регульовані ремені для полегшення годування груддю. Цей ерго-рюкзак має нейтральний запах, виготовлений з екологічного матеріалу, без використання будь-яких шкідливих речовин, з дотриманням міжнародних стандартів безпеки дитячої продукції. Ви можете довіряти йому, і він вам сподобається!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize