Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Слінг з кільцями бірюзовий (льон з бавовною)

560 грн
Опис

Легкий всесезонний слінг, який можна використовувати з самого народження малюка. Дитину можна носити вертикально та горизонтально на животі, на стегні і навіть за спиною! Матеріал - льон з додаванням бавовни. Додавання бавовни знижує сминаемость льону, робить його більш гладким. Використовуються зварні металеві кільця діаметром 7 см. Ширина слінгу – 60 див. Слінг безрозмірний. Завдяки відсутності підкладали і синтепонових бортиків слінг стає дуже легким і може затягуватися до будь-якого розміру. Довжина слінгу - 2 метри. Особая конструкция слинга в месте крепления колец позволяет максимально комфортно распределить слинг по плечу, уменьшая нагрузку.
Хвостовая часть не зашита, что дает возможность прикрыть ребенка во время кормления грудью, а также от ветра и чужих глаз. На хвостовой части слинга есть карман.
Безопасность слингов Малышастик и соответствие их медицинским критериям изделий для новорожденных и детей ясельной группы подтверждена заключением государственной санитарно-эпидемиологической экспертизы № 05.03.02-04/103107 от 23.12.10.
Рекомендації по догляду: прання в автоматичній пральній машині на делікатному режимі або вручну прасування на щадному режимі.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
slingomaniya
slingomaniya
Київ
Була