Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір: 3d ручка smart 3d pen 2 c lcd + лялька

499 грн
Опис

Вид творчості: Інший вид творчості
Тип продукту: Інший тип продукту

Маленька фея, що летить — мрія кожної дівчинки. Подаруйте своїй дитині казку. Лялька, що Летить, проста в обігу, необхідно натиснути кнопку на пульті та фея полетить. Фея відштовхується від будь-яких поверхонь і ширяє в повітрі. Інфрачервоне керування дає змогу маніпулювати польотом іграшки, що летить. Піднесіть руку до чарівної ляльки, й вона підніметься вище, опустіть долоню, і вона опуститься слідом за нею. Летюча лялька фея має два крила, які потрібно встановити самостійно, що не становитиме великих труднощів.

Чари в дитячих руках

Це не просто лялечка з крильцями, це справжня фея польотом якої можна керувати за допомогою руки! Ви обов'язково маєте побачити це диво своїми очима: фея підіймається в повітря зі спеціальної платформи, а потім ширяє над рукою кімнатою, то піднімаючись угору, опускаючись вниз! Не поспішайте ловити фею: якщо піднести руку занадто близько, то лялечка полетить ще вище! Все, що потрібно для продовження її польоту, це підставляти долоньки — пристрій, вмонтований у ляльку, запрограмовано відштовхуватися від поверхонь.

Просто магія

Чарівна фея легко пурхає навколо Вас, чарівно махаючи водночас крильцями. Чарівна фея має вбудований моторчик і кольорові пропелери, які є частиною вбрання казкового персонажа. А ще — сенсорні датчики, які контролюють наявність поблизу предметів і тримають політ іграшки на певній відстані від них. Досить увімкнути кнопку на підставці-базі, як запрацює мініатюрний двигун і лялечка злетить.

Чари без дотиків

Керуйте феєю, підносячи знизу долоньку: датчик спрацює на наявність предмета та лялечка підніметься вище. Вище долонька — вище політ, опускаючи ж долоню, можна зменшувати й висоту польоту чарівної феї. Жодного радіокерування, складних пристосувань або додаткових умов — тільки спритність і швидкість рухів допоможуть феї залишатися в повітрі.

Танцює в повітрі разом із вашою малечею

Але ще приємніше, що феєчка охоче грає, активно взаємодіючи з вами! Керуйте її польотом, підставивши долоньку під ніжки феї. Підніміть долоню — феєчка злетить вище, опустіть руку — феєчка слухняно опуститься, повторюючи ваш рух. Рухайтеся, танцюйте — приручена фея ширятиме поруч із вами. Фантастика!

Характеристики:

Час польоту: 6-8 хвилин;

Час заряджання: 25-30 хвилин;

Висота ляльки: 19 см;

Матеріал: м'який, ударостійкий пластик;

Підзаряджання: через USB кабель (у комплекті); Вага: 340 г

Здавалося, у наше століття вже нічим здивувати сучасну людину, проте навіть найдосвідченіші власники всіляких високотехнологічних ґаджетів будуть здивовані таким несподіваним рішенням, який став проривом у сучасному мистецтві та моделюванні. Відтепер створювати малюнки можна не тільки на плоскій поверхні. Абсолютна новинка — 3D-ручка — ручка для малювання в просторі! Тепер немає перешкод для реалізації вашого творчого потенціалу — створюйте тривимірне зображення прямо в повітрі! Для цього не потрібне складне обладнання та програмне забезпечення. Досить купити 3D ручку, відкривши нові можливості для створення об'ємних малюнків.

Як витратний матеріал для 3D-ручки використовується спеціальний різнобарвний пластик, який, нагріваючись, вичавлюється назовні та відразу ж застигає, що дає змогу створити цілісну й акуратну об'ємну конструкцію. Використовуючи 3D ручку, можна намалювати на папері або будь-якій плоскій поверхні окремі елементи, після з'єднавши їх у складну модель. Застиглий пластик легко зняти з робочої поверхні.

3д-ручка розвиває уяву та просторове мислення, тому стане бажаною в будь-якому центрі розвитку, вдома творчості або просто на столі в шанувальників 3D-моделювання. Пристрій 3D pen можна взяти із собою в поїздку, адже завдяки компактним розмірам він не займає багато місця. Принцип використання інтуїтивно зрозумілий і досить простий, тому допоможе захопливо провести сімейне дозвілля. Варто лише трохи потренуватися й унікальні шедеври вашої фантазії втіляться в життя. Хочете здивувати близьких на день народження? 3D-ручка стане чудовим нестандартним подарунком для іменинника будь-якого віку та статусу. Унікальна …

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари