Всі категорії
Додати товар

Paw patrol дракон кремез і зума лицарі рятувальники

635 грн
Опис

Зума готовий до пригод зі своїм драконом Рубі! Зума одягнений у свою броню Лицарів-рятувальників із деталями драконячої луски, шолом і нашийник із шипами. Коли його друзі-дракони потрапили в біду, просто натисніть кнопку значка на броні Зуми, щоб активувати його рятувальний інструмент. Інструмент вискакує прямо з його рюкзака, щоб допомогти врятувати ситуацію!
Об’єднайтеся з Кремезом і його вірним другом-драконом Бліззі, вирушаючи на захопливу рятувальну місію в Баркінгбурзі! Цей приголомшливий набір оживляє всі середньовічні розваги з популярного телешоу. Закріпіть Кремеза на сідлі Blizzie, а потім натисніть кнопку на хвості Blizzie, щоб змахнути крилами, коли вони почнуть діяти!
Зберіть усі набори «Лицарі-рятувальники» та «Дракончики» (кожен продається окремо) і використовуйте свою уяву, щоб знову й знову створювати власні рятувальні місії, а щоб отримати ще більше способів гри, досліджуйте штаб-квартиру замку (ігровий набір продається окремо)! Об’єднайтеся для захоплюючих середньовічних пригод

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ksywa87
ksywa87
Супер-продавець
Софиевская Борщаговка
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари