Всі категорії
Додати товар

Радіокерована машинка багі 1:16

4300 грн
Опис

Тип іграшки: Автомобілі

********* — це радіокерована багі 4WD з 4-канальним керуванням 2,4 ГГц у масштабі 1:16 зі світлодіодною підсвіткою.
Ця ***багі вражає своєю продуктивністю й маневровістю. Модель обладнана 390 колекторним мотором, повним приводом. Має передню й задню незалежну підвіску на подвійних поперечних важелях. Машинка здатна розганятися до 40 км/год. Позаду в моделі встановлений віллі-бар, який допомагає не перевертатися під час різкого пришвидшення.
Керування кермовою та швидкістю пропорційне. На пульті ДК є тример кермової, реверс керма, керування швидкістю, а також світлом (3 режими).
Завдяки позашляховим шинам багі чудово долає перешкоди, а також готова підкорити будь-яке покриття, чи то пісок, гравій, трава та ін.
Працює ***модель від перезаряджуваного акумулятора 7.4 V. Час гри на одному заряді 15-18 хв. Пульт дистанційного живлення живиться від 3 батарейок АА (до комплекту не входять).
Машинка обладнана захистом двигуна від перевантаження, перегрівання та надмірного розряджання акумулятора. Приймач має захист від бризок води та бруду. Надійність і міцність каркаса моделі забезпечує високоміцний ПВХ.

Характеристики:
Модель: *********
Масштаб: 1:16
Клас: багі
Двигун: колекторний 390
Привод: повний
Канали: 4 CH
Живлення: ****** 7.4V 1300 *** (18650)
Сервопривод: 17 г 5-дротовий
Система живлення: 2S 30A *** з вологозахистом ****
Колір: чорний із червоним
Розміри машинки: 32х20,5х14
Вага: 1100 г

Керування:
Радіус дії: до 80 м
Частота радіоканалу: 2,4 Ггц
Живлення: від 3 батарейок АА (до комплекту не входять)

Комплектація: машинка, пульт ДК, акумулятор, кабель для заряджання, проставки під амортизатори, бампер, викрутка, запасні кліпси, додаткове світло, інструкція.

Пишіть у вайбер, телеграм або в ЛС, скину додаткові фото або відео моделі

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари